Gänghäng på högsta nivå

Hade en grymt fin och rolig kväll igår med ett grymt gäng norrisar. 
Jag och agnes var och tränade på eftermiddan och bestämde oss för en spontankvällsfika på Friends, jag drog i lite trådar, och sedan var gänget samlat (otroligt nog, med tanke på vissa av gängets seghets-faktor...) Började med Friend's sedan drog vi vidare till Allstar och sist Bihops Arms. Bihops var mycket mysigare än förväntat, kändes typ som att man var på Irland när man satt där inne, härlig atmosfär på något sätt.
Fin utsikt över fina stadsparken med lite vitt glimmande snö också samt ljusfestivalen som är i stan. Vi snackade på och garvade som vanligt. Måste säga att det var riktigt intressanta samtalsämnen oss tjejer och (vs.) killar emellan. En av de bättre måndagskvällarna på väldigt länge skulle jag säga! 


Långfärdstur

Vart en fantastisk dag på isen idag! Var runt 18pers som startades hos Bergmans, riktigt roligt. Var ju lite upptagen med att njuta av vädret, utsikterna och farten så hann bara ta bilder vid fika pausen ;) Inte ofta jag får åka på blankis med solen i ögonen en oktoberdag! Var härligt. Mötte sjukt många gäng också, vi kom fram till att det säkert var 100 personer ute på isen idag. Coolt.  

 

två babes in halmstad

Nu har äntligen syrrorna kommit hem!! wiiee lite mer liv i huset ;)
Hinner inte skriva något vettigt nu, för jag måste sova, ska skriva det fasansfulla högskoleprovet imorrn!!! Kan bli intressant, dock inte för mig som ska sitta inne i en sal mellan 8.30-16.30...

Suprise

Hemkommen från kvällsarbetspasset vid 23-tiden möts jag av en liten äverraskning! Då blev jag glad. Hon är allt söt.

Det roliga var att jag under eftermiddan frågde "mamma, stan har ju kvällsöppet idag, ska du dit eller?" "Nejnej, jag behöver inget!"
Visste väl att hon skulle hamna där ändå ;)

Snackade med fillewinn igår också! Så skööön han är, och otroligt bra på att få en gladare! (Var redan glad, så ni inte tror jag är värsta depparen). En riktigt fin vän är han också. Han är allt söt.


motvind eller medvind? bara att välja

Igår var jag och pappa på middag + film hos brorsan, då mamma var borta med jobbet och inte hemma och lagade mat till oss, hehe skämt åsido.
Vi bjöds på en utsökt god indiskafton med naan-bröd, massa olika indiska såser och såklart Tikka Masala. Det var riktigt gott och var längesen jag blev så mätt!! Sedan såg vi Men In Black 3 (hade ej sett de två första) så blev lite chockad först, hade inte förväntat mig den så sjuk (utomjordingar och shieet) men sedan kom man in i det hela. Slutet var riktigt bra!! utan att säga för mycket. 
 
För nån dag sen tog jag mig ut på ett rullskidpass också. Trotsade halkan (som inte var så farlig trots allt) de enda dryga var alla löv och grus på vissa ställen. Kände dan efter en gnutta träningsverk i armarna dock... 

Och juste! Vem träffar man på Stil i veckan om inte lulebon ida norén!?! Hehe. Var trevligt och sjuukt längesen sist! Hittade en riktigt fin bild på the old gang för nåra år sen ;) 

 

fick lite turkey feelings idag

När mina två söta vänner från södern kommenterat så fint (och riktigt bra tips) kom jag att tänka på dom (och bl.a den fina bilden på de två (röda) kräftorna...) och sakna olgylägret förra våren! Åååå så fint, roligt, härligt, skrattigt, underbart, kanoooners det var! Saknar olgygänget rätt enormt ibland. Men times goes on. Min olgy tid är slut men som tur var finns alla fina minnen (och bilder) kvar 





22 oktober

Idag skulle jag åka rullskidor på förmiddan men gick det? Nej. Var tydligen -3 grader och frost på vägarna, så halkrisken var rätt hög. Så då planerades ett vattenlöppass in tillsammas med gunnar kl 15.30 (efter kl 15 så slipper man skolungar var gugges tips). Sagt och gjort. Cyklade in till stan för ett bankärende och körlektion. Men just när jag ska cykla mot pontusbadet ser jag ett sms där gunnar avbokar träningen... Är man förvånad... Går aldrig att veta säkert med denne man. Men han hade iallafall en godkänd anledning. Så då gick luften ur mig att löpa själv i vattnet, så då drog jag hem och löpte lite på kära ormberget istället. Var faktiskt ritkigt mysigt med pyttelite snö på marken vilket gjorde det lite ljusare i skymningstiden. Ibland är det rätt skönt att springa helt själv, i friska luften, ute i naturen, med sina tankar som sällskap!  

Dagens väder: 

Dagens träningssällskap fast ne:



lule skärgård

Har under helgen vart i stugan med pappa & brorsan. Vart riktigt härligt och avkopplande, och vädret var perfekt höstväder med massa solsken! Sprang ett magiskt långpass på ön, så himla fin natur alltså, gjorde gott för själen. 

Sunlight

Skön ledig dag idag! Har hängt med farmor på lite olika ärenden runt stan. Sedan tog jag hundarna på prommis i ormbergsbacken i sooolen som äntligen tittat fram! Love it. Livet flyter på rätt fint nu asså. Fortsätt så!! 

Har nu gjort mig iordning för att möta mamma på stan och sedan biodate! Vi ska se En oväntad vänskap som jag bara har hört massa bra om. Så blir spännande. Måste springa till bussen nu!!! HEJS


keep your head up high

Har föressten spontant bestämt mig för att dra på NSM! Kände när jag kom hem från Blodslitet att jag måste ha något roligt att se fram emot, blir ju halvt depp av att bo här uppe denna årstid, får alltid ångest när man vart ut och rest och upplevt massa roliga saker och sedan kommer man hem. Gillar inte den känslan. Men däremot gillar jag känslan att se fram emot något! Så man kan börja planera vad man ska packa, inhandla grejer, och längta lite. Då blir vardagen mycket roligare! Så efter den helgen (3-4 nov) går det bara en vecka innan det är dags för en stockholmsweekend. Sedan fyller agnes år den 24 nov, kanske det blir ett litet kalas, hehe. Och därefter börjar nedräkningen till NZ!!!! Så denna vinter ska nog gå fort ändå, även fast det inte känns som det förtillfället.

/linnea

blodslitet

Hemkommen från grymmaste helgen på länge. Överlevde grabbresan med god marginal, med ett så skönt gäng var det lätt som en plätt! Dom har tagit han om mig bra (med tanke på att jag var enda tjejen) och inte bara pratat killgrejer, men är rätt intressant att höra det med (jakt var ju ett rätt återkommande ämne... och simon....).

Har varit skjortstrykerskan tillsammans med skjortstrykaren finn, strök vi skjortor på löpande band i fredags. Har bott hos elias sköna farmor&farfar i värmland, men nästintill oförståelig dialekt. Hållt på att krocka i Fredrikstad city (omöjlig stad att köra i enligt chaufförerna, "högerregeln överallt"). Letat runt i hela Fredrikstad efter ett badhus (för att grabbarna inte duschade på tävlingen = jag hade inomhusdusch, dom ute). Lyckats hitta ett badhus. Där jag fick göra mig iordning för kvällens festligeheter bland små norska ungar i omklädningsrummet. Men det gick bra det också. Käkat norsk McDonaldsmat. Träffat nya och gamla vänner. Skrattat och haft sjukt roligt hela helgen. 



Fick visst renhorn.... 
 
En liten kort version av min helg! Oförglömlig norgeweekend. 
/sunkan

Lycka till linnis

Hejsan! Ampan här igen. Australien levererar regnskurar med en glimt av solsken nu mot kvällen (intressant ja vet). Ville bara önska min kära Sunks lycka till under helgens kommande bravader och meddela att de tävlingar jag skulle springa vart inställda. Det pga av för mkt regn och SNÖ (!!??) i Blue mountains. I onsdags på min lediga dag sken iaf solen och jag hade en fett bra dag inne i city. Annars överlevt dagarna jag är själv med ungarna, dock har arga ampan fått träda fram ett par gånger när det har kissats lite varstans bland annat...  Nog om det. 
TA't lugnt i helgen alla blodslitare, och då syftar jag mest inte på tävlingen hehe. 
Ha dä! 

*

Sitter nu på arlanda och skycity (min favoritplats) och spanar kändisar. Än så länge noll sedda. Väntar på att gå ner till tåget om ca 30min som ska ta mig till sandviken (alltid återvänder man...) hehe. Avslutar denna korta update med en häftig bild, enough sad. /linny på resande fot


norgeweekend, wohoo

Håller på att packa för fullt nu inför den kommande norge-helgen!
Blir en roadtripp till Blodslitet, Masstart. Ultralång. Tufft och jobbigt. Men jag tar det mest som träning, tror inte jag har något med toppstriden att göra ändå (typ alla norska landslagstjejer + en och annan svensk landstjej) hehe. 

Kommer bli en sjukt kul helg iallafall. Får se hur det går att en hel dag endast umgås med killar... I en bilresa på typ 6h? hehe. Tror jag kommer klara mig galant! Får ju även träffa och bo i jägarelias stuga i värmland när vi kommer fram, han som sköt en älg ni vet? cooolt. Och sen på lördag får jag äntligen träffa lite najsiga olgybrudar! Me like. Sedan blir det partyparty på lördagkväll, vet inte om jag längtar mest till tävlingen eller det...
hmm svårt... ;) Hittade en söt bild på min partykompis linnea, hihi 
Har ju gjort roadtripps med samma grabs förut, så jag vet att dom kan sin sak ;) 
Här var gävle roadtrippen med simon, elias & finn! 

Looking forward to this!!!! 
/linneaS

Hunkydory

Fick världens mysigaste tröja av mamma  Och snygg med för den delen ;) 
Rosa & Hunkydory, kan ju inte bli annat än rätt!!! 
 
 

Running away from your problems is a race you'll never win

 
Någon verkar vilja mig väldigt illa idag? Ingenting har gått min väg... Skulle cykla till gymmet på eftermiddan. Duggregnar lite smått. Kommer fram. Kortet funkar inte när jag ska gå in. Nehepp. Frågar i receptionen. Kortet har gått ut? KUL. Ringer mamma som tar med 2 av de 3 andra Stil-korten vi har. Jag cyklar och möter henne. Det börjar spöregna. Cyklar tillbaka till gymmet (tar typ 20min enkel väg). Provar dom andra korten. Nehepp. Frågar en annan tjej i receptionen. Då har tydligen alla 3 korten gått ut(?). "Tyvärr". Cyklar hem. Spöregnar. Blir dyngsur. Känner vattnet komma innanför regnkläderna (!). Inser att det regnar stört mycket. Kommer hem. Av med blött och på med nya träningskläder. Blev hemma-gym istället. Inte lika kul eftersom det inte fanns nå folk att spana på....

Nä nu får det räcka med tråkiga inlägg för idag........

Såg idag att jag fått rätt långt hår endå, im in chock :o
Observera chinstången, min bästa vän ♥ hehehe, ellerrrr
/linneaaaaaa

Från less till glad på en sekund

När jag är riktigt arg/sur/less finns det inte många som kan få mig på bättre humör. Utan jag är på samma humör ett bra tag, jag kan bara liksom inte ändra känslan i kroppen på ett *knäpp*. Vilket jag egentligen vill. Men det finns vissa som kan få mig på bra humör på en gång, och jag förstår inte hur dom gör det. Idag när jag var som mest less pratade jag med två personer. Som jag är glad att jag lärt känna. Är rätt ofta jag skriver av mina aggrisioner på dem, och det roliga är att dom reagerar på helt olika sätt, men ack så bra sätt,eftersom dom väger upp varandra perfekt. Den ena ger mig kloka ord och uppmuntran, får mig att se det positiva i det hela. Sånt jag kan vara väldigt blind för. Får mig att se saker ur ett annat perspektiv och tar ner mig på jorden igen, vilket kan behövas ibland. Den andre kan skriva eller göra vad som helst och alltid få mig att skratta. Som idag när jag var allmänt less och väldigt arg. Behöveds bara ett öppningsord "Sunkan!" och jag blev genast på bättre humör. Vi skickade roliga länkar till varann och bara var allmänt flummiga. Allt blev plötsligt väldigt enkelt och roligt. Lättsamt. Vilket speglar personen väldigt bra. Vi har aldrig tråkigt tillsammans. Och trots dessa två personers olikheter i bemötande av arg-linnea så har dom mycket gemensamt och inte minst att dom båda får mig på bra humör när jag är som deppigast, sen är dom omtänksamma och tålmodiga som står ut med mina utbrott. Och hör och häpna - dom råkar vara killar.
 

lugn dag

Har idag haft en lugn morgon. Med sovmorgon (även fast jag vaknade 8.00...fatta man ju. Blir ju alltid så när man vet att man får sova hur länge man vill...) Sedan dagens höjdpunkt, SKYPEDATE med ampan!!! Var trevligt, även fast det tog ett tag innan vi kunde höra varann osv. ;) Såg även de två busungarna som vinkade glatt till mig :D
Var riktigt kul att "skypa" med henne, premiär för mig också! Var ju typ som att prata på riktigt, men att man såg sig själv också, vet inte om just den biten var lika kul... Hej morgontrött och fin typ! 

Idag på posten kom ett halsband som mamma "tydligen" beställt till mig! hehee.
Funderar på att premiäranvända det på Blodslitet i helgen, men får se om det passar till min outfit... 

Ska snart cykla till mormor&morfar för paltmiddag! Sedan blir det jobb 17-23.... Men är ju ledig imorrn så jag ska nog klara av det! /sunkZ

en solig stockholmshelg

Helgen har spenderats i huvudstaden.
Började med flyg till stockholm tillsammans med Carl-Jan Granqvist (Rickard hade turen att hamna brevid han på planet) Hans son pluggar tydligen i lule (och heter Carl-Johan).
Sedan blev det strosande runt i fina stockholm! Älskar't. Och blev bjuden på fika av storebrorsan på ett mysigt fik. Mmmm! Sedan mot kvällen och trötta ben drog vi oss till lägenheten igen. Somnade gott. 
Sedan var det 25manna. Lerigt men som tur var fanns stövlarna nedpackade denna helg. Så ingen skada skedd. Vädret var utomordentligt fint och solen lös hela helgen (kan ju alltid hoppas på en liiiten ynka bränna i varje fall). 

Hejdå /turistlinnea 



Sydneycitizen!

 HEEEJ! Jag lever. 

Som de flesta kanske vet heter min resblogg amandaholmgrn.blogspot.com, om ni inte visste det så vet ni nu! 
Jag har det varje fall bra här nere och fixade idag mitt gymkort så jag ska kunna vara lite biffigare när jag kommer hem. Måste få påpeka hur trevliga alla är, och hjälpsamma! Snubben i gymmet gav mig megarabatt för att jag inte får alltför mycket lön och för att jag verkade snäll haha. 

Även fast det är väldigt bra här borta saknar jag såklart alla vänner och familj rätt mycket. Känns konstigt att inte ha pratat med Sunkz på snart en vecka. Vi som levt inpå varann i flera år! HÖR AV DIG PÅ SKYPE 
 
Ville bara skriva lite här som jag lovat. Kommer skriva igen moaha.
Ha det bra allihopa!
 
Kraaam /Ampan

Ett litet hejdå

Imorgon åker jag alltså, förstår det knappt själv! Längtar att få komma in i vardagen, att få möta det jag gått igenom i huvudet sen i våras. Att slippa gå omkring och vara nervös för hur det kommer bli, för snart så vet jag ju!

Kommer sakna er allihooopen så sjukt mycket!! Men bara för att jag är "down under" och nio timmar före resten av svenska folket så är jag inte okontaktbar :). Mitt mobilnummer kan ni dock inte nå mig på, det är isf skype (amandaaholmgren) som gäller. Skaffar nytt australisk nummer som nog blir jävligt dyrt att nå mig på ;) Sen ska jag såklart skriva lite här och på en blogg jag tänkte göra endast för resan. Får länka den härifrån senare :)

Sju månader kvar tills jag sätter mina fötter på svensk mark igen, rätt sjuk tanke. Vi ses!! 

/Tjejen som snart bor i huvudstaden ;) Sydney. 





My little sunshine

Tror inte jag har insett detta än. Men imorgon flyger min sambo, mitt mentala stöd, skrattframkallare och bästa vän amanda till andra sidan jordklotet! Fast som tur är gäller det bara i 7 månader (varav jag får träffa henne redan efter 3!!) sååå jag ser ändå ljust på saken. För jag vet att hon kommer ha det så sjukt bra där borta i värmen och det häftiga landet Australien. Och hon har lovat att fortsätta blogga på denna blogg (även fast hon ska skaffa en reseblogg också) så vi kommer ha koll på henne även fast hon inte är i sävast, norrbotten och sverige.

Och som tur är finns ju internet och skype, så jag tror vi kommer kunna upprätt hålla varandra rätt bra med skvaller och senaste nytt ändå, vilket känns skönt :D Och jag önskar dig all lycka till och ha det superdupermegabra så syns vi snart!!!!!!
PUSS PÅ DIG AMPAN /linnea 
 
 

RSS 2.0