Update 1

Här kommer en kort uppdatering!
Vi har nu åkt från soliga antalya upp mot bergen. Vi bor i ett fint och fräscht hotell (med internet på rummen). Imorrn ska vi spring en sprint först sedan ska vi på en vandring, innan nästa pass som är medel :-) ska sova nu!! Hörs /L
image description


Gävle igår

Drog en sväng till gävle igår för inhandling av diverse saker inför turkiet. Huvudsyftet var att växla pengar. Dock stängde Forex 14.00.....


taggaturkiet!

Weeeei, håller nu på att packa inför avfärden på tisdag! Finns ju typ inget roligare :D:D:D Förväntansfullhet blandas med planering av allt som ska packas ned. Dock börjar jag med att lägga allt på sängen (i fina högar) så jag sen kan se så att allt rymms i rull-peak-väskan min. Ett litet tips bara. Hehe. 

Kan knappt fatta att vi åker snart!! Som man längtat efter detta asså! Sjukt NAJS.
Att norrisarna ska med gör ju inte det hela sämre!! :) Trevligt att lillsyrran ska med för första gången också.... får se hur sams vi är efteråt? hihihi, nejdå ska bli roligt att lillsprätten ska med såklart! 

Hoppas på strålande sol så vi är lite bruna när vi kommer hem också!! 
Ska ändå ta med regnkläder bara för att, man vet ju att de blir regn annars....

Lånade en bild från sandrine, då sofia var och hälsade på i viken och vi sprang i falun! :)

/linnis som ska fortsätta med planeringen av outfitar!

And you gave me love when I couldn't love myself

Alla har nog hört Gotyes "somebody that I used to know". Ville bara tala om att jag tycker deras låt "save me" är en fin kvällsnjutning den med. Godnatt! :) /a


ankis kalas igår



Utbudet var både fint och gott!

Frulle at the balcony

Äter frukost i solen på vår lediga dag!
Livet är allt bra ibland :)


update

Viken levererar smockat schema med varierande aktiviteter. Därför har bloggen legat som damråttorna under sängen, orörda. Tänkte köra en snabb update dååå vissaaa är lediiiiga imorgoooon! Fett najzZzz. Här kommereN-->
  • Ätit första mjukglassen med Hänniiii!


  • Spenderat en helg hos Elina med Kristin & Maria! Mycket fin helg med skidspelen i fokus (läs spana vältränade snubbar i tajta dräkter).
  • "Pluggat" ute i vårsolen

  • Haft projektredovisning och ett matteprov av slaget E, dvs svårt.
  • Ankan har fyllt myndig och bjudit på kalas!

  • Besökt Norge, Finland och Danmark för dessa fina skyltar.

  • BuSat

  • Och där tog orken slut. BAI /AH

har varit allt för många suckar idag

En less tjej. Hatar Matte E. Hatar skolan överhuvudtaget. less. Ska nog inte börja plugga direkt. Om jag nu ändå visste till vad. Men man vet ju aldrig. Beslutångest. Aja. Ordnar sig väl i framtiden. Förhoppningsvis.

---

Nu till det positiva:
+ Klarade projektarbets redovisningen (muntlig) utan att dö!!
+ Kalas på olgy ikväll för att fira allas våran ankan!!!! weehoo
+ Åker till turkeey på tisdag, TAGGA!!!
+ Efter det --> Påsklov + tävlingspremiär!!!

/L:et

bosön

Jag, svenne & ludde var "utvalda", hehe, att åka och göra lite tester på bosön för typ SOFT. Vi + johan högstrand körde VO2 max tester osv under två dagar. Jaja, nog om det. Har lite bilder. Vi bodde iaf i de nybyggda huset, asfräscht!! 

Sen mot kvällen gick vi på kvällspromenad, med överskottsenergi-grabbar...

PS. spana efter programmet PLUS på svt framöver, högstrand stannade när vi åkte, och skulle vara med och testa löparskor, blivande tvstjärna alltså!!

/sundis

Promenix i solen


Barmarksträning

Som kor utsläppta på vårbete. Synd att min förkylning (som snart är undanröjd) sätter stopp för tjurrusningen. Men, det kommer! /A


suprise!!!!

Fredageftermiddag och jag,amanda och elina kommer gåendes från bussen påväg mot lägenheterna efter vårt besök i valbo. Det är mörkt och när vi kollar upp mot lägenheterna ser man att de lyser i vissa. Jag hann snabbt tänka men inte i våran - när jag kollar upp och ser att det är ett "flammande ljus" innifrån...Brinner det?!?!?

L: Amanda ööööh det brinner ju typ i vår lägenhet!!
A: Jamen oj kolla...spring!!

Springer upp, fifflar med nyckeln, paniken börjar sprida sig, får till sist upp dörren och springer in i köket......OCH då står det middag framdukad för 7 personer med levandeljus tända! Hann tänka "låste vi aldrig? varför har olgysarna lagat middag i våran lägenhet" när mina fina classmates hoppar fram bakom ryggen på mig och skriker supriseeeeee!!

Kan verkligen säga att jag blev chockad! Hade tyckt att alla betett sig lite underligt i veckan, tisslat och tasslat men inte fick jag veta något inte!! kände mig lite smått utmobbad...MEN nu i efterhand faller bitarna på plats! Amanda har fått ljuga en heeel del har jag nu förstått, haha, kvällen var iallafall sjukt uppskattad från min sida, så himla rolig överraskning! Dom är så söta så! TACK ALLA INBLANDADE (; puss!!





Valbo

Fin fredagseftermiddag i valbo med knasiga tjejer ;)
PUSS


19 år!!

Grattis till min underbara sambo och vän!!
Vem vet hur många bilder vi delat plats på genom tiderna..
Här är iaf ett oxplock av några! KRAMIS!! /ampis

8 mars !!

Glad tjej!!! Vaknade till framdukad frukost och ett paket brevid!!
Sötsambon glänste som vanligt ;-) tack finooo!
Rosa hörlurar, me like!!!! + en fika imorrn, mys!!


/L

 


Gävle...


Forever alone

.......På gävle tågstation !!!


back to viken, weeeei


Lördagsmiddag

Nu väntas gäster i form av släkten för att fira mig i "förtid" medans jag fortfarande är hemma :) blir en god middag som jag ser framemot! Vet dock inte om den slår lunchen, då mamma gjort palt när vi kom tillbaka från skidturen ;);) /L


Friend's

Fika på friends en fredagkväll = fullsmockat. Sjukt mycket folk var det, men väldigt trevligt! Har nu fått lite luleskvaller på mitt skvaller-konto, känns bra ;) man måste vara uppdaterad!!


Isskulpturen i statsparken, en klassiker. Detta år en groda. Söt (?)

 


Gymmet

Cyklade till gymmet i solskenet, häääärligt! 
Biffade lite med lillsyrran. Dock fanns det ett problem. Vi tog spruta i vänsterarmen igår, vilket medförde ajaj i väsnter armen idag. Kanske inte så passande att ha när man är på gymmet, men vi härdade oss igenom smärtan, duktigt av oss!!



Senare väntas ett besök på stan för fika med några friends på Friend's ! hehehe


RSS 2.0