30 december

Igår var det inomhus-ol i arcushallen, sjuk kul. Både att springa och att träffa alla norrbottar man inte sett på länge! Dock mindre kul att syrran slog en...
(men hon startade ju iof inte sist heller;).

Idag har jag först vart på stan en sväng och lunchdejtat med mami. Sen skulle jag till en ny kiropraktor i luleå. Asså denna ljumske som aldrig vill bli bra...Men nu tror jag att det är på väg framåt, hon var jättebra som jag var hos idag :) Så hoppas!!

Imorgon är det nyårsafton, ska bli mycket trevligt att träffa norrbottensgänget! Fin middag med dresscode: skjorta (för killarna) äre som gäller! Hehe, ska bli myyys.


lite old pics från nyår!
PÖSS /linny

the day before christmas

Började dagen med ett skidpass på ormberget! Det var även första skidpasset i lule för iår. Mamma innan: "Asså det är -15 grader ute, klä dig ordentligt". Såg jag tog typ på mig 20 lager kläder, å trorni jag höll på att svettas ihjäl eller!?!? JAA.

Sedan drog jag å syskonen till stan för att handla de sista (mina första) julklappar :) 
Huuur mycket folk som helst. Svettigt i dunjacka. Blev less när sakerna inte fanns. Drog sedan hem när allt var fixat för att fika hemagjorda lussebullar, mums ♥

Ska nu slå in mina paket och sedan ska vi fara och hälsa på lite släkt så en och annan fikabröd kanske det bjuds på! hehe. Sen ikväll äre lite föreredelser inför imorrn, julafton!! shiiiit kom på att jag inte bestämt vad jag ska ha på mig! omg.
Dags att ta tag i det nu kanske!

Ha det gött, för det ska jag ha det!! 
/linnea


bara 3 timmar försenade

Hemma! Så otrooligt skönt. Aldrig sett min hund så glad som när jag klev in genom dörren imorse. Nu har mormor kommit förbi och mamma hämtar mig om en stund. Vi ska till vårdcentralen och kolla upp min hosta som jag lidit med alltför länge nu..

Imorgon ska jag klippa mig, något mami gnällt över ett tag nu, är rätt slitet.... Tycker inte om när hon har rätt ;) Blir att fixa lite julklappar också skulle jag tro :) 




jullov imorrn!!

Biologi provet avkalarat. halleluuuujah (=inge mer plugg detta år!!)

Endast imorrn kvar i skolan innan norrlänningarna drar dit vi hör hemma, norrbotten♥
Dock var alla flyg slutsålda, så det blir natttåg... men det kan bli skoj eftersom vi faktiskt är två stycken! Packningen ska nu börjas, suuuck. jobbit. vetintevadmanskahamedsig. 

Snart hemma med min sötnosar ♥ skip saknas dock på bilden!

/laaajneea:)


Welcome to paradise

Ph final- check. vad nu ska locka alla till ettakillarnas mjuka hörna?

Hört att det är några norrlänningar som strosar runt i Högboskogen, jag hoppas minsann de tar rätt vägval, alltså förbi tallbacksvägen 27B! Snart jullov om inte någon missat det fresten. Vi har ett stooooort biologiprov kvar på måndag, sen har vi en strosdag och en mysig tågresa innan vi landar i norrbottens trygga hamn.


Grönklitt!

Imorgon rullar vi mot fem dagar skidläger och mys! Vem kan inte gilla det? 


förra året :))

En händelserik dag!

Bak-KM i torsdags! (vinst by the girls!!) 
linnea, amanda, rebecka ♥


OBS! varning för känsliga tittare ;)

Igår förljde ett antal tjejer med på olgy killarnas hockeybockey match. Det hela var mycket trevligt och fridfullt fram tills en bit in i första perioden. Då emil ramlar ihop med en motståndare och på något vis får en skridsko, som skär upp ett jack i handen!! Det blev lite smått panik (bland tjejerna, killarna märkte det inte ens.) 

- Ring 112 !?!?! lite smått skrek linnea, men rebecka&amanda lugnade henne. Alla tjejer ledde då emil till omklädningsrummet med den blödande handen. Vi hjälpte han att knyta upp skridskorna, och tog på han andra kläder och knöt hans skor, drog igen hans jacka (riktigt uppassad blev han;) och sedan for vi iväg till sjukhuset! Det hela slutade med att emil fick sy och var sedan tillbaka i lägenheten vid 1 tiden på natten.. Händelserik dag det där :) MEN det hela gick bra med tanke på omständigheterna! Tänk hur det hade gått om inte vi girls hade varit där igår, inte hade han blivit påkädd (med en hand liksom?) inte hade han blivit ledd till bilen och inte hade han haft rebecka som chaufför.
Nej, det är ju tur att vi finns :)

Lite november photos!

Shopping i valbooo!

En "vanlig" fysik lektion


Ett julpyntat rum :)

Christmas Lights


Haha, gör det mesta för att inte öppna matteboken på en söndag. 
En vecka kvar till skidläger i Grönklitt! Längtaaaaa. 


And how did it go?

I'm sorry to say that Linny tha winny didn't win today..



Nu: pyjamasparteeeey med Sarskey Barskey Beybeeey

will linny tha winny win, again?

Tjao.

Ikväll ska vi och några från klassen iväg och spela lite bowling. Ronja fyllde år igår så det blir ett litet minifirande för henne. Vi får väl se om Linnea är lika skicklig som hon visade sig vara på wii ;) 

Men först lite skidskyttee! (+pepparkakor and mjök) /A

gossipgirl

Hittade en opublicerad bild, på två okända tjejer.



xoxo /gossipgirl

RSS 2.0