snöoväder?

jag trodde aldrig detta skulle inträffa. Jag har absolut i n g e n t i n g att göra! Alla här har åkt till Falun för att köra inomhus intervaller i hallen och här sitter jag med snorpapper och halstabletter. Dock har det blivit mycket bättre än förut :)

Städa rummet känns lite överklassigt för min del, men kanske köket och vardagsrummet skulle behöva dammsugas. GUD VA TRÅK. Men det måste ju göras nån gång det också. kladdkaka skulle ju inte sitta så fel heller, men jag kollade upp det.. bara ett ägg i kylen. förbaskat. Får nöja mig med russin och kiwi.

I min tråkighet tog jag mig tiden att kolla upp tävlingskalendern. ÅÅh vad det ska bli kul! Får hoppas att jag lyckas hålla mig frisk de 2 månaderna som är kvar innan det drar igång!

/A

lite sommarfeelings i snökaoset






















näämeen

..linnea har utökat sin peak kollektion!

xoxo / Gossip Girl

bättre sent än aldrig...

Heeeeej.
Kom nyss in, det är sjukt kallt i sandviken nu, -10 grader typ!
Jag&amanda var på en liten prommis, checkade lite när grabbarna spelade hockey.

En bra sak som hänt är att vi fått nytt schema! Nu slipper vi gå till klockan 5 nå mer, yiieeey. Dock har vi längre inga sovmornar, menmen..  I helgen har vi blandannat busat med sara&lovisa, köpt ben&jerrys (gött), sett på film & tränat. Typ de vanliga :)

Jag skulle även tvätta min peak tröja i lördags, vilket jag hade många funderingar om. Men tillslut blev det så att den fick tvättas ensam, för att vara på den säkra sidan att den inte missfärgades eller något liknande ;)

Amanda hade även en städhjälp på besök :) hehe, hennes rum är sjukt rent nu, typ neeeestan renare än mitt :o hehe, skämt å sido, jakob var här. men han är då bra på att städa! (om man jämför med amanda, thih)

  
/ L

En lördag i Högbo!

Idag åkte ett gäng olgy elever till Högbo för att åka lite skidor. I grönbussen, styrd av hedlund, var även gunnar, amanda och linnea. Högbo var fullsmockat med folk och bjöd på ett härligt vår-väder.

Jag & Amanda åkte på runt i högbo vilket var najss! samtidigt som vi ibland snackade lite (mycket), samtidigt som vi drack varmsaft samt tog lite fiiina skogsbilder ;) hihi. Det var en mycket mysig dag kan jag lova!

Senare på kvällen skulle vi laga ngn soppa, som skulle vare suuuper god (enligt amanda). MEN det hela slutdade med att amanda hade hällt i 3 msk fisk fond istället för 3 tsk! (euuuw, sjukt äckligt!). OCH jag råkade visst hälla i lite vinäger istället för olivolja, ooops! det hela blev förfärligt äckligt & blev tvunget att slängas!

Men värt att nämna är att dagen efter ville amanda ha ett nytt försök på sig att göra den rätt (jag var skeptisk, men såg ingen annan utväg) men då blev den faktiskt grymt god!
(vi var mkt noga när vi hällde i fiskfond & olivolja denna gång..) 



/ L


random pics från veckan

Hallihallå. linnea hära. Har int så mkt att skriva, eftersom amanda mest sköter det ;) så jag får väl ta och lägag upp lite bildern från den gångna veckan.

I fredags var min samboo meega sneell & gjorde varm oboy m. grädde till mig!
dock gott-gjorde jag henne senare! så nu är vi kvitt, hehehe.


I onsdags gjorde vi (amanda) ju en kladdkaka. och den blev ju som den blev...
Vi hade då besök av svensken, då vi lyssnade på haaajpojkeeen. HAHA.
Men medans amanda gjorde kladdkaka, målade jag naglarna & emil kollade skolkatalogen. (amanda hann tydligen med lite ego pics, ovanligt? neej)
 

Efter träningen i faluun i torsdags fick vi, hör & häpna, besök av figge! en riktigt överrsakning var det. Det var mycket trevligt och många skratt vart det.
 

Nu ska jag plugga spanish & amanda franish. Vi kommer ha såååå kul...!
Fast efteråt lär det nog blire lite buuus, as usually ;) JUSTE vi ska dra över till gugge och checka vad han & malmberg har skrivit om oss, på presentationerna till olgy hemsidan :o kommer ut inom kort!

tjallå.

Just nu sitter jag och får mysko röstklipp från en viss Callehå som befinner sig i Östersund med ett par till Älvsbylirare. Om jag inte minns fel är det väl samma gäng som ska med oss här på olgy till Frankrike på träningsläger i mars? Huuuur naajs ska inte det bli att få åka dit i en vecka precis innan påsklovet!

 
lääängtaaar ..

Dagen idag bestod av matte, fysik, lunch och ett enormt hål som spenderas ett tag i Sandviken City och med varm choklad hemma vid datorn. 14.50 var det drama på tapeten. Ganska kul faktiskt, vi fick göra lite olika pratövningar och sedan köra den gamla hederliga rita av den andre utan att kolla på pappret. Apflabb resten av lektionen och hoppsan hejsan så hade 80 minuterspasset gått.

 Sedan blev det inhandlig på ica för helgens käk och kvällen bjöd på en misslyckad soppa som ska göras om imorrn då smakresultatet idag blev FAIL för att vi glömde vissa ingredienser. Kändes som att jag verkligen drog skam över min mormors vanligtvis supergoda soppa. Men somsagt, nytt försök imorgon mormor. Då minsann! 

Ska nog sova snart då det imorgon är planerat att åka med grönbussen styrd av Hedlund och med resten av oss norrbottningar i baksätet till Högbo för skidåkning kring 10. För mig själv är det fortfarande en pina att ta sig upp från sittande position, men lite lätt skidåkning borde nog lindra lagom.



Skidande Olgy i Grönklitt 09.


torsdag

Jag är på hugget. Blogga har aldrig varit min grej. Men förtillfället så har jag lyckats producera endel inlägg. Så jag passar väl på innan nästa bloggtorka kan inträffa.

Dagen började med en grym sovmorgon. Det bästa som finns är att vakna den tiden man naturligt ställt in sig att vakna på, ta en titt på klockan och inse att man har tre härliga timmar kvar i den varma bädden. Korva in sig i täcket för att sedan vakna kring nio och vara pigg och glad och redo för dagenn. Dock upptäcktes det redan vid sängkanten att det skulle bli en jobbig dag då jag hade sådan otrooolig träningsvärk i rumpan! Senare problem kom ju sen också när man skulle  gå på toa..

Iaf, så innehöll dagen två lektioner och sedan träning i hallen i Falun. Långa intervaller med kartminnesträning. För en sådan som inte sprungit på ett tag (JAGJAGJAG) så blev det en genomkörare.

Måste ju också tillägga att morotskakan efter middagen på skolan var en livsnjutning.
/A

 

nästan förlorad..

Okej, skräckscenariot. Dagen till ära skulle det bakas kladdis i 27D, och fylla den med den underbara atmosfär som kakan avger. Här kommer skräcken i det hela. Det var inte en fantastiskt lukt som först nådde våra näsborrar..

A: Sätter du timer på kakan? L: Okej!
20 minuter senare..
Linnea (ropar från köket): Nu är den färdig!
amanda sitter kvar vid datorn och tjillar
20 minuter senare..
Känner någon konstig lukt, typ brännt? Går till köket och ser till sin förskräckelse att kakan still was in tha ugn!!
Amanda goes: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHH!!
En förlorad kladdis, livet är förstört eller iaf kvällen tänker hon.

 cryy...



MEN! den var ätbar. Kvällen räddad.


.

Sandviken bjuder på 13 minusgrader påväg hem från skolan denna onsdags eftermiddag.
Och så här gick tankesättet hos Bill&Bull




Olika tankesätt? japp, här kommer lite sann fakta som skiljer vännerna åt, men som sagt, det är ju olikheterna man dras till sägs det.

Linnea är ett såkallat städfreak, hennes rum har nog aldrig äns hört talas om vad damm är. Även peakfreak är lilla linny som idag kom fram till att hon ska önska sig peak mjukisar när hon fyller år  ;) oväntat!

Amanda är ett såkallat städfreak, NOT! hennes rum är väl bekant med vad damm är, men dock gör ju även hon ett ryck och dammsuger upp dem, ibland. Klart Amanda gillar märkeskläder men på gina och hm trivs hon allt bäst. 

Vad har de gemensamt? Jo, de går samma väg. Nästan varje morgon, dag och kväll :)



kjam


tjaa bloggeeen!

 Linnea hojtade nyss till om att bloggen kanske behövde ett litet inlägg nu då våran bloggtorka kan liknas vid en ny istid. Så därför ska alla våra tyysen läsare få några rader om livet i viken.

Vi kan börja med en liten gammal nyhet, men det är så att 27D fräschat till sig lite.
 
 
nya tapeter i hallen, fet najs


fettfläckarna på mina väggar är ett minne blott, hallelujah


passar på med lite random bilder, vårat kök där våra gudomliga måltider tillagas


   och här äter man glass, kladdkaka eller något annat gött som livet har att erbjuda


EHEHEH

Idag på morgonen gick minibussarna mot storvik som bjöd på üünderbara skidspår! Det var grymt fina och roliga spår och det var ganska najs när man kom upp för backen och kunde se soluppgången. Välmotiverad och sådär lagom pigg var det skola efter lunchen till kl fem. Snart nytt schema, det ska bli göööött!! Iaf så blev det hem och laga lite pasta carbonara med familjen mickis&linne, som sedan avnjöts väl. Nu har vi kommit till nutiden då jag sitter här även fast jag borde påbörja inlärningen av mitt franska tal IGEN, eftersom det inte blev av före jul. Så det passar ganska bra att jag avslutar detta megainlägget. Hoppas Linnea blir stolt över mig nu ;)

hajdå /A

RSS 2.0