Hemresa oringen

Har nu avklarat första etappen av hemresan norrut från Halmstad. Skönt att komma till lägenheten och ha rinnande vatten, riktig toa och stor spegel (!!) och så lite mer space liksom ;) Jag och ida tog en kvällspromenad vid KTH efter thaimiddagen :)


Roadtrip

Drog en roadtrip till götet över dagen med fredrik + bror, jag + systrar och sen mötte vi även upp fredde med syster&kusin på liseberg ;) blev en fin dag men med mycket köande bland alla gothiaspelare... Men det var soligt och bra väder vilket var de viktigaste när man vart ute en heeel dag på liseberg!


Tillkännagivande

Efter några kommentarer på förra inlägget med mitt avslöjande om Australien, vill jag nu ge svar på tal till min kära vän S.T.W.F.E att geografi inte är min grej och att jag har en jäkla tur som inte haft det ämnet under min gymnasietid! :D

Jag ska till staden med det vackra operahuset och harbour bridge, så den klarar sig utan titeln som huvudstad :D

Tack och adjö och bli för guds skull inte sämre än mig på geografi ;) (alice och kristin, ni får lära mig lite va)
/Ampan

sommarens höjdpunkt närmar sig..

O-ringen är bara 10 dagar bort och livet leker på! Dock ska jag ta mig i kragen när jag kommer tillbaka och söka jobb... Behöver veerkligen få in lite cash på kontot. Det därför att det nu är bestämt att jag till höst ska ta mig en bit bort över alla hav, nämligen till Australien!

HELT SJUKT. HELT GALET. HELT FANTASTISKT. 

Hade mitt första skype samtal med familjen idag och de var hur trevliga som helst, däremot såg de nog skräcken i mina ögon när Patrik (pappan) visade med handflatan ungefär hur stora spindlar man kan möta i skogen..... Till min tröst berättade de att de spindlar man ser inte är de giftiga, oftast.. 
 
Det är även nämnvärt att de bor ca 2 mil från huvudstaden, Sydney :):):)  

Fifan, livet leker /A


lovely days!




/linny

olgy avslutningen

Har helt glömt bort dessa bilder! Men bättre sent än aldrig, det är ju så fina:) minnen! 

Fiiiinaste elinis :) 

Gugge & svenne (som inte kunde se normal ut....ovanligt)  

Malmis & bompen gömmer sig för mygg? 

Bästa 3an gänget!!! 

Mobilbloggar

Och där började mobilappen funka! Det är inte enda anledningen till varför det är rätt dött på bloggfronten. Även fast jag nu är arbetslös är dagarna fullspäckade, dock endast med roligheter och träning! Fantastiskt. Drar lite bilder från mobilen som får sammanfatta lite av vad jag sysslat med :) /Ampan


Staaan hela daaan

Idag har jag varit på stan mellan kl. 11 och 17, inte illa pinkat måste jag säga!! 
Började med att gå på stan med mamma samt äta lunch på Mat&Prat! 
Mycket gott var det :)

Därefter hade jag bestämt fikadejt med amanda och sara och vi satt på Friends ett bra tag och skvallrade! Var ju alldeles för längesedan vi sågs, så mycket nytt att ventilera! Samt planera inför sommaren, och främst oringen då!! Woopwoop. Sedan begav vi oss ut till affärerna igen och skildes sedan åt då de två sävastflickorna tog bilen hem igen, då hade jag vart på stan i drygt 6 timmar... ;) 



Falun-Sälen-Luleå

Heeeeeeeej. 
Nu var det ett tag sen sist jag uppdataterade. Men jag skyller på resande + en ej fungerande blogg.se-app! Sen sist har jag iallafall flängt runt i dalarna. Med första stopp i falun för att sedan åka upp till fjällen och tävla! 
 
Var super mysigt i sälen, då vi bodde på värsta mysiga lilla hotellet, banorna var ohyggligt jobbiga och jag sprang nog den längsta långsträcka jag någonsin sprungit! Och motvind på kalfjället är inte heller att leka med... Och tillråga på allt sprang jag D21e (=lååång bana) men jag tog mig runt och överlevde så jag är nöjd! Fick iaf ett bra träningspass ;) Nu kommer lite bilder från den fina resan: 
Anlände till hotellet, fredrik trivdes direkt. 

Frukost tajm

Morgontrött? 

Lift upp till starten på fjället! 

Senare mot kvällen var det prisutdelning, och fredrik hade sprungit bra och kommit 2a i H21e (jättebra!!) och jag står med tjejgänget och andra sekunden jag kollar tillbaka kommer han gåendes med en RÖD skinjacka i handen?! fick ju nästan en chock!! Dock diggade alla grabbar den, se bara på gustav som direkt ville prova den ;) 

Men när jag smällt chocken, så var den inte liiika ful längre. Och Eric Saade har ju trots allt en sån? Kanske var en hit endå? hehehe

Åt god mat! Fetaste köttbiten? 

Sen vart det film & chips, en superbra kombo!! 

På arlanda drack jag godaste smoothien ever! Helt klart  

Och nu är jag hemma i norr igen! Och drar till skärgården några dar, hade gött!! /linnea :)

RSS 2.0