som en liten familj

Hejsan! Gud vad tiden går, redan dags för lov. Idag klarade Nv09 av första fysikBEprovet, eller klarade och klarade.. Kände mig som en dum apa, men aja nu är det lov så inget mer om det! Den här veckan har varit superdupermeega rolig! Älskar gänget här, en bra blandning helt enkelt :) 


Nu far vi norrlänningar uppåt landet och spenderar en fin vecka att ta igen den norrländska dialekten på och sedan återvända för en fortsatt superdupermeega rolig termin i Vajken! Hare gött



mysig fika i fredags :)

I helgen har det varit jcup avslutning i västmanland. Finns väl inte så mycket att säga, utan att orienteringssässongen är slut för iår, snyft! Fast liiite skönt också. Snart får man väl börja åka skidor också... ;)

I fredags efterskolan for vi till stan och checkade läget! Vi träffade på Frida och beslöt oss för att ta en fika! Vilket var mycket trevligt, med lite tjejsnack och skvallrande!

Söndag har varit en pluggisdag. Vi har skrivit englska och övat in våran svenska redovisning vi ska ha imorgon, om dialekter. Hehe kan bli intressant!




Hemlig Prokarriär

Något ni inte visste om Amanda:

Inspelade pengar går till matkassan.


Ny vecka, nya möjligheter

Hej igen, så var vecka 41 påbörjad och inga prov väntar, skönt. Men det börjar dock dra ihop sig till "alla proven innan höstlovet" perioden, ser fram emot att få det gjort bara.

Jag och Rebecka har idag inhandlat veckans matvaror och guud vad jag längtar till våra lax-taco-wraps, gott! Annars så känns inte min kropp på humör för att leka med de andra i skogen, halsen vill inte vara med. Satsar på att kunna delta på torsdag och eventuellt onsdag, kämpa halsen.. kämpa! 

Annars då? Jag saknar lite min familii nu när jag är nykommen hemifrån, mamma gör ju så otroligt god mannagrynsgröt och pappa goda räksmörgåsar! Sen ska min doggis inte avlivas, jag kan knappt beskriva med ord hur glad jag är, hoppas bara på att det, vad han nu än hade, inte kommer tillbaka.. 

Nu ska jag sova mig i form för en ny dag, hej så länge :)

Let's leave this town behind

Hejsan, snart helg och den spenderas på olika håll här i vårat avlånga land.
Linnea åker på 25manna i Stockholm och sedan till Cypern (!), medan jag spenderar helgen hemma i Sävast.

Ska bli skönt att få komma hem, få lite avstånd från allt här och närmare till det där, om någon förstår vad jag menar. Brukar vara så att man är mer redo för det som väntar här med skola och allt när man haft någonting annat i tankarna en helg :) Så vi ses på måndag vikispikis!


som min andra halva

Sötsaker

Alla prov i veckan är avklarade och det bästa är att vi inte har några lektioner alls imorgon. Hur skönt kan inte livet vara ibland?

Just nu så är det jag, Linnea, ett par dunkiga högtalare med bra musik och strax ett par bullar som vandrar över till Figge och Max för filmkväll. Välförtjänt! Tänkte bjuda på en härlig bild som topping på detta inlägg. Peace out och ha en trevlig onsdagskväll :) !


Cause you're amazing just the way you are

Nu väntar en vecka med artprov, matteprov men framförallt en massa skoj! 
KUL :D

Malaysian Butterfly

Hej hopp, så hade en till vecka gått.
I viken vi har lite plugg att göra, men vi ägnar oss mest med att smöra.
För Figge så han kan baka den underbara annanaspajen,
Och vi kan komma dit i finkavajen.
I helgen väntar Skol-sm och Sandviken vi ska rocka fätt,
Vi vet att det gör vi lätt.
Just nu är det dags för en tjejkväll med middag på Malaysian butterfaaaj,
Ett sorts litet mini-partaj.
Dagen har varit solig och himlen härligt blå,
Så nu säger vi hej till en trevlig kväll och hejdå! 

Tycker inte om emitbrickor.. men däremot dessa flickor!

RSS 2.0