going hooome

Imorrn bär det av uppåt landet för de två sandvikenborna!
Ska bli naaaajs :)

middag i gävle, tagen förra gången vi var påväg hemmåt!  


Nu lämnar vi 27D för ett tag!

snowKaos

Snöstorm i sandviken, på riktigt !! det har snöat konstant ett bra tag nu... men det är ganska mysigt faktiskt :) dock inte när man ska ut och springa, men det funkar det med!

Bara den kommande veckan kvar nu innan sportlov! som är efterlängtat nå grymt! Vissa fyller ju år typ då oxå :D hihi. Sen blire typ 2 veckor skola & sen frankrike !!!!!!!!!!
(neej, jag längtar inte alls.........)

THIHIH. /LS

tjaao

Våran tvättmaskin har verkligen haft lite problem denna vecka. Men teknisk som man är har man ju fixat den, dock behövdes pappa på högtalare i bakgrunden. Tydligen hade ett flertal klämmor satt sig i silen med diverse äckligheter. iscch

I helgen är det hockeybockey SM här i viken där Freluga Farmers står som värdar. Kvällen idag bjuder på tacos och skid OS i 27B :) myys

Hej Hopp / A


internet nerlagt...

hojja.

3 dagar utan internet var en jobbig tid! Jag & amanda kände oss helt borta från omvärlden. (Fast helt borta var vi ju inte, fick låna emils dator igår iaf :b hihi) Men tack gode gud för att du gav tillbaka internet.

Har inte tid att skriva nå mer nu, men vi har under veckan skrivit vykort :p , tävlat i skidskytteol, klättrat, kaft kemiprov & ätit tårta :)

Later uppdate kommer ;)


(min bakundsbild på datan, made by amandy ;)

haha

Hela Sandviken har ju gått och blivit snurrig av hela melodifestivalsgrejjen. I matsalen har det spelats schlager låtar hela veckan och de har till och med bytt ut väglamporna till "festivalfärgerna" (när de egentligen borde lägga pengar på att spackla om staden). Just nu är det nyheterna och de enda tanten med rött läppstift  och konstiga kläder snackar om är melodifestivalen, blir hon inte trött?

Gränsen gick väl när vi var påväg mot Ica idag. Lite på skoj sa Lovisa att det säkert dunkas schlager inne på Ica också. Vad är då det första som möter oss? Jo, naturligtvis har de byggt upp en scen inne på Ica där det står någon C- (om inte Ö) kändis och pressar fram Charotte Perrellis "Hero". Det var ju nästan sorgligt :b

bestulen..

Linnea tycker inte jag har visat mig så arg som jag borde vara över att någon jävel snott min fina cykel som till och med stod nere i källaren. Men, jag kan lova att jag är sååå nära att slå till någon, väldigt hårt. Nej kanske inte, men nästan.
Ska gå och plinga på hos våra fordonsgrannar och höra om de har någon aning om vem som tagit den eftersom det teoretiskt sett bara är alla i själva huset som kan komma in i källaren. inte för att jag tror att de kanske tagit den eller så..

Aja.. inte nog med att hela melodifestivalen dragit sig hit till viken. I helgen får Sandviken besök av ytterligare två nordbor, tha Wickboms is coming to town! Det är nämligen tävlingar i den lite speciella sporten orienteringsskytte här. Nu då det är vinter utökas sporten till skidorientringsskytte :b hehe

Bild från ol-skytte lägret i skåne förra året.

Ska gå och ta lite trösttårta från frysen och sörja över min cykel nu.. Hajs /A

smått och gott

- Amanda bröt nyss sönder våran teskedsmåttgrejjs. hon är en klantis

Måste bara påpeka att i helgen har jag sett väldigt många kändisar:) hihihi
(ville bara säga det)

Ikväll är det bak-KM som gäller. En tävling i bakning vill säga ;)
Våran får vi se om den blir lyckad, men den är iaf god, dock vill den inte som vi vill alltid..

Det var typ snöigt i sandviken idag.
Det får mig att läääängta till sommaren.
Vilket denna bild från oringen oxå förmedlar:) 
/ L the beest


lyckat à la aamanda

Tänkte berätta vad som kan hända en fredagskväll när man kokar spagetti, om man heter Amanda vill säga. Det började med att jag slog på fel platta. Så köttfärsåsen hann kallna. Sen när den förbannade spagettin kokat färdigt tog jag durkslaget från skåpet till höger för att hälla ut det kokande vattnet med spagettin. Smart som jag är hällde jag bara rakt genom durkslaget och det kokheta vattnet rinner rakt igenom på mina fötter. aj aj aj, Amanda hoppar omkring och sliter av sig de kokande sockarna och ser spagettin ligga på golvet, kul kväll.

latest update !!

Ögren, ögren, ögren... finns det något mer att säga?


helg snaart

tjAAA.

Då var det fredag igen. veckan har gått fort & den har varit snöig! Asså det är ju snart vår, men endå snöar det heeela tiden. borde sluta snart tycker man ju.
Men iallafall i helgen ska jag (linnea) till stockholm & möta mami för lite shopping och annat skojj :D weeeei. ska bli något naaajs, hihi

En kul (hmm..) sak som hände en morgon när amanda var "lite" trött, var när hon skulle göra gröt. Hon sätter havregryn i en skål och ställer in den i mikron. Efter ett tag:

linneuus - asså amanda, det luktar typ popcorn?
amanduus - öhm.. göre? OJDÅÅÅÅ

Amanda klantisen hade glömt sätta vatten ;)
hallå, alla vet ju att havregryn+vatten=sant !  
Men iaf så luktade det lite bränt i lägenheten typ resten av dagen. hehe


tjoo

Igår började dagen med skid-km här på olgy, klassiskt km. Jag och linnea som bara har skateskidoos här i viken körde istället på stakning runt den välokuperade 10 kilometers slingan i Storvik. Jag talar nog för oss båda när jag säger att vi INTE kommer staka runt där igen.

På eftermiddagen hade Lovisa satt ihop orienteringsintervaller ute på gräsmattan här nere med en halv meter snöpuls. Så sjuuuukt jobbigt! Men så sjuuukt kul. Ser ut som ett spindelnät på gården. :)
Kvällen bjöd på kinarestaurang i Gävle plus bio med olgy tjejerna och bandy Sofie. Ingen skola imorgon då vi har studiedag. Mysig kväll och framför allt god. Dock var filmen inte den bästa precis, men sällskapet fixade kvällen ! :)
Sen bjöd kvällen på lite oväntade grejs. But that's a secret I never tell ;) höhö /A


RSS 2.0