den möglande mackan

Det var en gång en doft som spred sig i 27D;s lägenhet. Amanda hade länge funderat på doften och lyckats spåra den till skafferiet. Efter ett par minuters luktande lyckades hon spåra den till en påse, -Linneas påse. Vid middagens slut tog Amanda upp ämnet om att Linneas påse luktade lite konstig, mögel rättare sagt. Skrattandes och förnekandes begav sig Linnea för att motbevisa detta påhopp. Med förskräckelse öppnade hon påse och fann den grönprickiga mackan och gav ifrån sig ett förfärligt skrik. Skriket fortsatte och hon fick innehållet i påsen att verka som tyysen kackerlackor redo att bita hennes små fingrar. Förfärad kastade hon iväg påsen och inte ens hennes blick kunde möta den äckliga påsen med dess innehåll.

Det slutade med att tappra malmberg starkt tog den illaluktande påsen och stoppade den i soptunnan, där den förevigt hör hemma.


liten oskyldig linnea :)

/A

lite bilder

Här är en närmare titt på det som är på min vägg...
Jag är ganska så stolt över den måste jag säga :D
peak, lacoste & mitt supersöta grattiskort jag fick av emms!
hihi /L



en morgon när vi vaknade upp var det vitt...


Linnea + Farmville likamed Beroende x2.

tjohaaaj, amanda som skriver faktiskt. Kände mig lite tvingad när Linnea skriver typ 95% av alla inläggen, och gunnar resten :) hehe.

I helgen har jag spenderat dagarna med Linnää som har dragit på sig målarbyxorna och målat om i sitt rum. Slutresultat blev faktiskt bra! (Ja Markus, det blev bra) Och reddan har ju också varit här, tihi. 

 På lördagskvällen var det ju faktiskt så att GUNNAR skulle stå för matlagningen. Efter ganska mycket övertalning så blev det ju också.  Hemlagad pizza var det sagt skulle stå på bordet 19, en timme och femtioåtta minuter senare var en deppad linnea som suktat efter mat i 2 timmar äntligen på bättringshumöret när pizzan var färdig. 

Härmed kan vi dra slutsatsen att Gunnar är allmänt seg (på allt) och det går nog knappast att åtgärda. dock god pizza. (y)

Till veckan kommer också intervjubarnen runda 2. Intressant :b

Och juste, om allmänheten vill veta så är kemi bara bajs, och provtiden är på onsdag mellan 14.30-17.00. jieeej! ..

Sen så kan jag ju också meddela att silvertejp funkar till det mesta, men att jag just fick en tavla i skallen. Så tejpa upp tavlor är inget jag tycker ni borde göra och/eller testa. Men har man ingen borr så är det så det funkar här i viken :) 

  
mitt suuuper uppfreshhade rum! yäääy /linnea
(markus, gissa vad det står på dendära grejjen på väggen? DENDU)

hockey bockey

Puuh!
det var en jobbig dag idag! Först träning på morgonen någonstans utanför gävle. Sen en lååång och seg skoldag som slutade klockan fem... Under skoldagen har vi iof hunnit med ett och annat bråk mellan holmgrenarna, as usually. Alla på olgy tror numera att amanda & gunnar är syskon, det är väääldigt kul eftersom amanda hatar det så gymt mkt, och då får jag möjlighet att ge igen på henne! (hon har varit dum...)

Sen for de tre samboosarna på shopping "upppiffning av lägenhet". Vi handlade en lampa, tavlor, ljus och annat mysigt. Eftersom det kommer lite intervjuflikkor på besök imorrn (killarna kommer nästa vecka, mohehe) SÅ vi har även storstädat heeela lägenheten, så finare har den aldrig varit!

Nyss var edeén & oscar här på besök, sen for dom & alla anda boyysen på premiären av hockeybockey säsongen! någon match ska vi nog dra och checka, men vi hade så mkt annat för oss ikväll. Får väll se om dom kommer tillbaka med flera brutna ben!? (man vet ju aldrig med gunnar..)

Mer uppdatering kommer.
So far so good.
/LS

     

bild1 : en utav våra utsökt goda middagar
bild2 : våran vardagsrumsvägg, INNAN vi målade den vit!
bild 3 : platthår tjjejer


RSS 2.0