censurerad msn adress...

Visst ritar han sött?

Jag skulle ta med bullarna vi bakade i sandviken hem till lulee,
som jag råkade glömma... markus blev förkrossad!


going hoooome

Nu har vår prao (aronsson) åkt hem, och allt är lungt och fint igen ;) iaf enligt amanda. Hon han smärre skräckupplevelser kvar att ta itu med. (hehehe, det var sjukt kul! /linnea)
say no more.

Snart blire höstlov & dags för norrlännignarna att återvända hem.
Kanske hinns det med att åka lite skidor? vemvet.




nämen nämen

kolla vilket finbesök 27D fått! (till vänster)
Halvt spelberoende efter första dagen, hur lär slutet på veckan bli? Vi uppdaterar later och slänger in en bild på Malmbergs atletiska hållning nu när vi lika är på gång.. malmberg är ej tjock irl, så fortsätt äta normalt Malmberg.
/ A & L

silly boy.

Lalala, här dunkas det musik på mkt najs nivå, hög alltså. Typ första dan med sovmorgon utan gränser på alltför länge, schöönt.  

 Tog en lite tripp till Gunde nyss och det var faktiskt varmt ute! Kändes nästan som en tidig sommarmorgon :) härligt med andra ord. Längtar dock inte till vintern, bortsett från härliga slalomdagar i norra norrland. Det gillas starkt (y) 

 Ska sen iväg till bandyboys några hus bort & skriva av lite naturgrejs som vi missade när vi var borta. Sen kom jag på att jag borde inköpa en mössa också, nu när Mr Svensk erhåller sin komössa för sig själv. Så de kanske blir en tripp till Sandviken Centrum senare.



Funderar på vad jag & gunde ska hitta på för middag ikväll. Hm, funderingarna får fortsätta sen. Nu vill jag ha glass! och finna min plats i soffan igen. Höhö, hejdå :)   

 /A

" Om du vill kan du få åka i min BAT-mobil "

Japp den mkt aktiva bloggen tyckte jag behövde ett inlägg! Frågor över den snajsiga rubriken kan lämnas till wannabe hulken himself.

  
gunnar alltså.


Just nu så är det bara jag kvar här i 27D då Mickis och Linnea lämnat mig! Nej, inte precis så är fallet :) men iaf så är det bara jag här. Ikväll så bjöds det dock på pizza här i 27D då mästerkockarna från tha Sävassst bjöd in till hembakad pizza a la mycket naajs. Gunde stog för efterrätten innehållande punchrullar & glass i stoora lass.

Kan ju tillägga att livet här i viken rullar på fort som bara den! Snart är det ju höstlov och halva terminen har snart gått. Aja, tiden går väl fort när man har roligt antar jag :)

Nu blir det mot bädden, hare gött /A




RSS 2.0