stockholms weekend med mami *

Medans amanda bakat pepparkakshus i sandviken har jag spenderat helgen i storstaden stockholm! Det har varit en mycket trevlig helgen med god mat & mysig julstämning på NK bland annat :D Mamma shoppade loss, medans jag nöjde mig med lite julpynt till mitt rum mestadels! Samt lite julklappar!

Biblioteksgatan var så här fin! Med röda mattan och allt!
(PLUS att peak ligger där) min favoritgata typ..



Come around sundown

Har spenderat en helg utan mina sambosar, men tur nog var även lill-Ludvig varit kvar och Ahnlen har hängt där endel också :) Vi har skapat julkänsla med pepparkakshusbygge och glöggkväll!
Idag kom även Saris från sin pojke så vi fick för oss att göra yoga. Vi mörklade hela lägenheten och tände ljus innan vi började följa Al och Georgs rörelser som medförde ett antal skratt och det slutade med att vi stog halvnakna i warriorposition. DET VAR ASJOBBIGT, men ska bli en söndagstradition. Man blir som lugn efteråt.

s . t . u . d . i . e . d . a . g


Dagen började hurtigt nog med styrka 7.45 även fast vi är lediga! Stolt.
Dagen har fortsatt med lite nödvändighetsplugg & lite träningsdagbokfix.
Dagen övergår snart till harry p och biiiioooo.
GREAT. Nu blire köttfärsås och makaroner, gött!



hp <3

Heelooo. Idag har vi både hunnit med en skidpremiär här under morgonpasset och en tävling såhär på kvällsvisten. Inte vilken tävling som helst utan lussetåget! De som leder efter deltävlingarnas slut kammar hem inget mindre än julskinkan. Roligt med lite orientering, var länge sen, men sjuuuuuukt jobbigt de var med snön bitvis upp till knäna. 

Annars är det harry potter som står för underhållningen just nu.. HP MARATHON!!
12 av oss OLGY:sar ska se första delen av sista imorgon kväll på bion, så vi har några filmer kvar att se... 



Men vissa har ju studiedag imorgon så det löser sig ;)



Dagens

Dagens planer: Se Världscupen i skiiiidor och göra färdigt labbrapport..
Dagens läskigaste: Drömde att jag fick ett samtal om att min pappa dött och fick imorse ett samtal från okänt nummer.. men det var pappa som ringde :)
Dagens roligaste: Föll ur sängen när telefonen ringde.
Dagens klädsel: Mjukisklädsel rakt igenom.
Dagens väntan: På att Linnea ska vakna!

2 amandy-citat from today:

linnea: amanda, vad heter den nya harry potter filmen?
amanda: Harry potter och dödsreplikerna!
linnea: hehe... gör den verkligen det ?!
amanda: HAHA, nej juste !! dödsreliiikerna var det......
amanda vid middagsbordet:

A - asså linnea, vi skulle va ett asbra par ju!
L - hahaha... varför då??
A - ameen, du städar undan och jag plockar fram :D:D:D



ELLERRRRRR hure nu var..........

djurvännerNa ? ;)

- Kemiprovet avklarat check!

Helg i viiiken. Norrlänningarna ska ha en chill + plugg helg i helgen. Började i fredags med lite wii-spelande och tacosätande för att fira martin som fyller år imorrn! Så några kompisar från klassen var här och det var trewligt :) Och ni kan ju gissa vem som utklassade alla i bowling. hehwhe, kan ju inte vara så svårt att lista ut (a)

Nu på lördagsförmiddagen ligger vi vi varsin soffa med filtar och kuddar och checkar längdskidpremiären i gällevare! myyyys.

PÖSS Å KRAM
(på främst våra sötnosar bosse & theo)

/linny tha winny

Hjälp

Okej, börjar märkas att det faktiskt är NV vi går och det tuffaste året med mest kurser dessutom. Inlämningar hit och dit och ojsan, ett saftigt kemiprov på fyra kapitel om två dagar.. nä ja e int bitter!

Om vi bortser från skolan så är det finemang. Hade myspys besök av mina fina vänner från up north i helgen! En aning trångt och svårt att hinna med att prata med alla när de var några utgångna elever här med som jag inte träffat på länge! Men det var askul att de ville komma och ni e wonderbara :) do not forget that



Eftersom vi gick från 9-17 i skolan idag så belönas vi av vårat schema med en skön sovmorgon och EN lektion efter lunch. skööönt

För dig ska jag göra det tuuusen gånger om

Tjabba! Vet ni vad? DET SNÖAR!! Eller det är snarare snöstorm.. men ändå! Ikväll blir det sen middag för vi ska nämligen tillaga den med våra intervjuminisar som kommer kring 7.
Det blir lasange med en fet sallad och jino till efterrätt! För de som inte vet vad de är så är det massa olika frukter i ugn med hyvlad vit choklad över. Vi passade på att köpa marabou vinter vit.. Den ser ju inte bara liiite god ut!



Bubblar upp till ytan

Tänkte passa på att lägga upp lite fler bilder från Friidrotts KM som utfördes i våras,
på min födelsedag till ära (:




RSS 2.0