den sista dagen, studentdagen

Tidigt ringde klockan, champangefrukosten väntade. Runt sju-snåret vart vi upphämtade utanför dörren för att ta oss ca 5 min bort till Ronja (lathet i all ära;))
Vidare begav vi oss mot skolan. Där väntade våra mentorer, Erik och Tobias, som båda höll fina tal till klassen. Därefter fick vi en extra frukost får att stå oss hela dagen och utdelning av betygen. 
Efter det fortsatte vi tågandes till Kyrkan, där det sjöngs och hade sig och stipendium för bästa studieresultat delades ut. Malmberg och Hemrin kammade hem dem vilket gjorde att vi hade all rätt i världen att stämma in i "vi har skolans bästa elever" som vackert ekade i kyrkans tak. Kanske hela klassen skulle valt estet.... 

Efter en kvarts tågande var vi framme vid kullen, och känslan av att gå över krönet och mötas av alla människor och drämma av en fin-stämmig NV remix av dansa pausa, det kändes förjävla bra. Efter att alla vart uppe på kullen och studentsången var sjungen spreds alla till sina respektiva och jag hittade min fina familj som jag inte träffat sedan påsk. 

 
Sedan väntade.. FLAKEET! 

Sen vart det lunch i Högbo med alla treor, familj och Björn


Som lite mellanspel innan utgången och klassmyset hos Hanna ägnades de få timmarna därimellan till att städa och packa ut lägenheten så gott som det gick. Runt 7 snåret begav vi oss till Hanna för en sån himla fin kväll med klassen där vi pratade minnen, skrev i varandras mössor, blev lagomt påverkade av alkohol,vsjöng och dansade tillsammans och tillsist begav oss ut för en sista kväll tillsammans. 

 
Aldrig varit så mycket glädje och så mycket tårar på en endaste dag. 
/Amanda
 

Studentveckan dag 4

Så var vi allt närmare den stundande studentdagen. Men innan dess hade vi en dag full med fortsatta avsked. Innan lunch bar det av på studentfotografering i bessemerhallen. Efter det mot Bolaget i Folkets hus där det väntade en avslutningslunch för alla treor på skolan. Där fick vi äta god mat och några av oss ta emot stipendier. Rolig incident att fel Holmgrenare råkade gå upp på scenen bjöds det även på ;).
 
Efter det ägnades större delen av eftermiddagen åt städning i lägenheten. Saker forslades in i vårat sk. vardagsrum med jag själv varsamt började packa ner lite bestick. Lite så här såg det ut:
 
På kvällen var vi treor bjudna till Jocke för en avslutningskväll med tränarna. Det bjöds på massa gott och grillat , samt Björns äppelkaka. Det kan inte bli mycket bättre än så! M, J & B fick ta emot sin vackra tavla och det känns bra att de kan kolla på oss när de nu vill då vi inte kommer komma inspringandes hur som haver nästa termin.
 

Kvällen gick snabbt och kvar hade vi nu bara den stundande studenten. Glädje blandat med en gnutta rädsla och sorg intog hjärnan innan den la av vid 00.00. 

/Amanda

Studentveckan dag 3

Denna dag var helt ägnad åt OLGY:s ära, avslutningsdagen var kommen. Treakillarna hade bokat en fotbollsplan där en enormt jämn match utspelades över 3x30 minuter. Känslorna svallade inför straffarna som kom att avgöra hela matchen. Själv agerade jag målis; övervakade spelet, slogs mot myggorna och lekte hejjarklack.

Innan det bar iväg för grillkväll, diktuppläsning och den traditionella whiskeysvepningen fixade vi treor ihop en vacker bild till tränarna att hänga upp bredvid de utgångna 92:orna. Vi provade oss fram med massa olika varianter av bildslag, men fastnade för denna som var lagomt täckande. 
 
Kvällen bjöd på många skratt och en skvätt tårar. ÄLSKA OLGY! 
Senare bar det av mot Lobby för dans en bit in på onsdagsnatten. 
/Amanda

Studentveckan dag 2

Tänkte att vi skulle fortsätta ta oss igenom våran sista vecka i viken! På tisdagen var vi som sagt på Garden Party hos kära Troeng, men under dagen utspelade sig en enormt viktig brännbollsturneringen där vi hade satsat fullt ut på utklädnadstävlingen. Såklart tog vi hem den med bravur (vore konstigt annars) och vann en av de tre matcherna vi spelade. Efter det fortsatte eftermiddagen med uppdrag såsom att ta ett dopp i fontänen, hitta en Stefan och pussa massa okända människor. Själv haffade jag en urgullig tant. 
 
/Amanda

Studentmottagning ♥

Igår var det min tur att ha studentmottagning (ett tag efter alla andra) och det var superkul och supergott verkligen! :) Trevligt att träffa släkten också, me like!  Bilderna nedan får beskriva det hela bättre än mina få ord. Var en mycket fin dag iallafall 

Började med att pimpa huset i solskenet! SAMT klippa gräset (ja, JAG gjorde det!!)
 
Papi i köket  


Fin syrran 

Fina blommor och tårtor   

Sandra och Farmor  


Avslutningsvis: ida och rickard har kul ;) 

/Linnea :):):)

Garden party

Har hakat lite efter i uppdateringen från den gågna studentveckan så kommer lite pö om pö hädanefter.

DOCK HAR VI FAKTISKT TAGIT STUDENTEN NU!! Sjukt.

Men åter till student dag 2.
Då vi var bjudna på garden party till vår mentor erik troeng! Vilket blev en riktigt lyckad kväll! Solen var med oss och han bjöd på roliga aktiviteter -och som alltid med erik- med glimten i ögat! Biologiquiz runt i hans enorma trädgård var intressant! Och för att inte tala om den sjukt goda snittarna/plockmaten!! Och hans söta katt Trisse fick vi också hälsa på. Nedan kommer lite bilder :D /L


Studentveckan dag 1

- Jag hade platt hår för 3e gången i min livshistoria!
- Rebecka, lovisa och joline var på besök, like!!
- Förfest med nv + olgysar + gamla naturare, kan ej gå fel
- 94orna alice, ankan & lilladolf hängde med ut, skojj!!
- En skööön, fin & rolig kväll helt enkelt!!!


11 juni

Min fina fyller år idag! Massa grattis även fast du är i ett annat land just nu ;) men snart är du hemma där du bör vara!! 


Marangoni

Sitter här på gävle tågstation för kanske sista gången på väääldigt länge (inte förevigt, det skulle låta för sorgligt för att vara sant...) i väntan på 41an as always.

Har vart i ume å sprungit under helgen vilket har gått succesivt uppåt prestationsmässigt under de tre tävlingsdagarna. Dock har jag fortfarande ont, och bommar lite för mkt, men en klar förbättring i antal bommade minuter iallafall ;) alltid nått !

I och med min tristess (och att jag missar klassmyset ikväll pga slut på tågbiljetter...) så har jag ägnat mig åt att kolla igenom alla mina bilder på mobilen. Kom på att vi var å fikade typ heela olgy för att fira amanda!! Så här kommer ett kollage från det :)

Snart kommer bussen!! Yääääy
*håll ut snart hemma*
/uttråkad linny


den 6 & 7 juni

I onsdags bjöd OLGY på grillbankett där vi hade dukat upp till ett extraordinärt långbord. Det hölls många vackra tal under kvällen och jag kan inget annat än säga att jag kommer sakna alla sjukt härliga människor som jag bott under samma tak med. 

Efter tolvslaget var det min födelsedag där jag vart tagen på sängen av alla underbara människor som sjöng ikapp :). Har ju också de bästa klasskompisarna som kom förbi med massa kääärlek!  Tårtan som jag och Elina bakat vart också kanongod, tack för hjälpen gulleplutten! 

Nu är jag 19 år och känner mig... precis som förr. Grejen är bara det att snart kommer det märkas att mina 19 år kommer innebära stora förändringar i mitt lilla liv.

Can't wait to see what it has to offer!
/Amanda, nitton jordsnurr

Chillar med olgybussen


Lost and found

Vad jag har glömt berättat är att min cykel är tillbaka!! Elina hittade den i en slänt vid skogen, punkterad och låst. MEN! Den är återfunnen! :D Tror spelar en sådana spratt för att man verkligen ska kunna njuta när det är bra. 

Dessutom har det skickats iväg en ny upplaga av min studentklänning från england som jag nu vakar över och hoppas på att den ska komma innan jag springer ut :). 



Forts på 5 juni

Kvällen med klassen vart himla bra! Fällde nästan en tår när Hanna avslöjade sin överraskning för oss, en film med massa bilder från våra tre år tillsammans. Guuud vad mycket vi har gjort!

Kvällen fortsatte för vissa till Gävle med dans!


5 juni

Idag blev vi bjudna till vår vän hanna på paltlunch! Om det var gott !!! :D
Ikväll ska hela klassen (obersvera HELA) äta middag å mysa tillsammans! 
Dock regnar det, hmmm... tur att vi inte ska grilla då!!

/L:et

regn och gråa dagar

Känns som att ingeting går min väg numera. Vädret är sämst (regnar typ ständigt), har en äcklig skoluppgift kvar som jag aldrig tycks bli klar med och inte nog med det så har jag börjat få svinont i hälsenan eller benhinnan, oklart exakt vars, men kan inte sprina länge innan det börjar smärta... Kul att jag ska tävla 3 dagar i helgen också. Och framtiden är ju väääldigt mörk den med. Vad ska jag göra efter gymnasiet?! Får panik. Vet ingenting längre. Ser somsagt var väldigt mörkt ut just nu. Vädret drar ju ner stämningen totalt, ser knappt framemot studentveckan längre, så nere känner jag mig. Och min pojke är på andra sidan Europa och stannar där ett bra tag till vilket gör livet ännu lite tråkigare. Ingen kontakt får man med honom heller. Ja så roligt är mitt liv just nu.
Så förlåt att ni behövt läsa detta. Roligare än såhär är jag tydligen inte. 

Känner mig lite skev, som på bilden. Dock ska den vara i gråskala för att passa in. Känner att den är lite för glad i färgerna. Fast minnenena är fina så lite sol i mörkret är det ändå. 


shoes

Jag behöver ett par nya skor.

Jag har fyra engelska hemsidor vilket ger mig ett alternativ x1000 på vilka jag kan välja mellan.
Jag har också en typisk innesittar dag då regnet smattrar mot rutorna och kraven utöver att äta är noll. 
Jag har alltså studerat löparskor snart hela eftermiddagen och inte kommit fram till ett beslut än. 
Jag har en alldeles perfekt chill-dag. 

ASICS Gel-Nimbus 13 Ladies Running ShoesASICS Ladies Gel-Kayano 18 Running ShoesASICS® Gel - Kayano 18 - Women's - Electric Purple/Silver/Hot PinkASICS Ladies GT-2170 Running ShoesASICS Ladies Gel-Excel33 Running Shoes
/Skofantast på A



Cirkus!!!!

I fredags:


Lördagsmys

...med ludde, stina & annika!

Amanda bakade en av hennes speciallitéer, kladdis!
Ser man ju bara man kollar på den :D


Fredagsgrillning i östanbyn

Ett gäng på 8 pers cyklade till bjärven i Östanbyn för att grilla och spela mini-tennis! Först handlade vi på Ica Maxi och efter mycket om och men (både Ludvig och Sixten fick cykla hem och vända varsin gång...) cyklade vi sedan till björn och började med maten! OCH påvägen lyckades ju såklart annika tappa det värdefullaste av allt!!! Bernaisesåsen!!! Trodde allt var kört där ett tag men de visade sig att den hade klarat sig! Och tur var väl det...

Väl framme välkomnades vi av mini-ludvig och gustav som båda var glada av att se oss :D och grillmaster Ahnlén lyckades sinnessjukt bra med köttet och det blev en utsökt måltid! Mycket trevligt :)

Kvällen avslutades med mini-tennis och det var riktigt spännande matcher!


image description
image description

 


Skol dm

Markaansvariga var vi det! Hade ett stort och bra utbud med många flitiga kunder ;) dock tog kaffet slut vilket var mindre bra... Figge tyckte det var skamligt, "kaffet är det sista som får ta slut!!" menade han... Men annars var vi kung på att sälja! Gött att ha ett tält också då det regnade hela dagen...


RSS 2.0