Mobilbloggandes

Tjenis! I viken rullar allt på och till veckan får vi även våra ettor! (som för nuvarande är nollor). Inget internet har vi än men Moe's papa har fixat så vi ska kunna bli uppkopplade till veckan. Så bloggen är lite dödish, men snart kan vi dela med oss av våra myyycket läsvärda liv här i norrsätra och allt runt om ;) Ikv blire wallander hos grannarna med helgens sista vindruvor innan första riktiga skolveckan drar igång. Naaajzz! / Amända

lite bilder från Skagen!



vart jag mig i världen vänder

Packat ner hela min garderob idag. Blev ett par x-antal väskor. Den stora frågan blir hur jag ska få med mig allt på tåget och byta till bussen och sedan ta taxi sista biten (lite lyx måste man ju få med tretuuusen väskor). Ja det får jag se, men det blir väl ett senare problem! 

Ska nu måla mina nagalar och sedan ska det bli finmiddag i sundströmshuset, brorsan kommer också! Gött. 

Har börjat nöta Den svenska björnstammen (rubrik) på spotify, tack vare mina kära systrar... haha, men efter ett tag blir man som fast!


GOTLAND!
får ta ett ryck å ladda upp lite mer bilder sen, nu måste jag dra till resten av the family!

heeeeejs så länge /linneaaaa

lite vip i vardagen

Igår satte vi oss i bilen och drog till grannstaden Piteå som är känd för den ljuvliga doften (pappersbruk=fislukt) och nu även filmen "jag saknar dig" som spelades in där. Delar av min familj var med som statister när filmen spelades in för två år sedan och nu var alla statister inbjudna till en förhandsvisning tillsammans med skådespelarna och pressen! Jag som då icke medverkade fick gå som min pappas sambos barns flickvän. Kände mig trygg i rollen ;)

Vilket fall handlar filmen om enäggstvillingarna Cilla och Tina där Cilla dör i en bilolycka och man får följa Tina som försöker klara sig och hålla sig i balans. Jag själv har aldrig gråtit så mycket till en film som den här, såg till och med far min släppa ett par tårar. Ännu värre var att den faktiskt är verklighetsbaserad så det var en jäkla tur att de fanns softis-näsdukar att ta vid ingången om man säger så.

Deet jag vill komma fram till är att det är en film som alla åldrar kan se och beröras av :) / A:et

Biopremiär 19:e augusti. Se den :D (och få en skymt nån holmgrenare här och där)

ååhneej!

Min garminklocka är död. stendöd. Vet inte vad som hänt med den stackaren :( Jag har försökt återuppliva den på alla sätt men inget funkar!! Hur skall detta gå.....



Har idag bakat detta bröd! Tipset kom från idanorén och i sin tur denna blogg www.inakarlsson.blogg.se som visade sig vara vår stuggranne joels, tjejs blogg komiskt nog ;-) /L

det går bra nu

Yääääy, amanda är vid liv! ännu finns hoppet ;-)

Min bilkörning går framåt, känner mig stolt! Övervunnit delar av min bilräddsla... Körde nyss hem till rensgards (parkera å shit!!) och fick bl.a se lite kroatienkartor! Hehe, kul att dom hade speciel symbol för "brown bear". Det var kul. Hehe.


Kan idag meddela att det inte är sommar längre, till skillnad från denna bild som är tagen hos Holmas i boden i söndags!! Klartslut. / linny

o-ringensmittan

Tjenis! Kände mig tvungen att dra till med ett inlägg när jag fick ett sånt vänligt nedan :) Jag kryar på mig och det för de som vill veta har jag lidit av O-ringenSmittan som jag själv vill kalla den. (Halsont och ögoninflammation, kombinerat med feber). Tror jag nådde upp till klass 1 varning då jag legat däckad i en hel vecka! Men som sagt så skulle jag tro att jag är ca 87 % återställd, då tänker vi oss att 100% är träningsoptimalt.

Som Linnea påpekade är det snart skoldags....... Meen, längtar faktiskt! Inte så konstigt med tanke på hur fint vi har det där :) Och så saknar jag (precis som Lajne) mitt rum. Bara ett år kvar, HUR HAMNADE VI HÄR?!?! 

Aja, nått som föregående treor lärde mig var att se till att njuuuuta av det här året, och det ska jag, fullt ut. 


Har massa bilder på lager från den friska delen av min sommar! Kanske kommer upp något, annars kanske fejjan får dem istället. Piiiiiis out fränds! / A



Före/efter oringen-smittan.

tisdag

Jag vill hälsa en hälsning till min sjukling amandy som fått både feber å ögoninflamation och allt vad det var efter oringen, så hon missade lulekalaset som hon snackat om så länge! Men inget att deppa över, snart börjar skolan!!!!!! wiiiiihuuu. HEHE. Kanske en överdrift. Men nu längtar jag faktiskt till olgygänget och sandvikenvännerna samt mitt rum i viken. hihi. Kommer bli ett bra sista år!

Sommarn har snabbt gått förbi, börjar likna höst här uppe numera... Men jag gillar faktistk hösten, det är så mysigt att chilla inne och äta gott och kolla film typ! Plus allt höstmode som börjar komma, like! hehehe. Tecken på att det är höst från idag: 

- var tvungen att ha jacka när jag for till stan
- hade buff för första gången på träningen idag (!)

Tecken på att det inte är höst ännu:
- köpte en bikini, hehe
- fick ta av mig buffen (blev för varmt) hehe

Såååå, kanske väger upp varandra, så slutsatsen blir att det nog ändå är sommar några dagar till om vi har tur... :):):)


krya!!! snart börjar sambolivet igen.... hihi ♥ /L

s-s-s-sjätte

tha sambos innan den sjätte och sista etappen!

/L

RSS 2.0