Och så...

.. Var sista provet i vår gymnasiala tid gjort! Firas med två vackra objekt.


30 maj

30 maj idag vilket betyder rebeckas födelsedag!! 
Våran kära ex-sambo har nu blivit 20 år! :) Stort grattis på dig 
Om drygt enochenhalv vecka kommer hon på besök i viken vilket vi självklart ser framemot! :D:D Har även hört rykten att kanske bejmer,sara,lovisa, figge,heddan (?) bland annat, hade tänkt ta sig hit till sista veckan! Det blir naaaajs :)

Nu åter till köket då bakning inför skol-DM står på schemat!

 


Busig

Finn har varit på bushumör ikväll. Finn är en skön grabb med ett stort mått humor. Finn är rolig. Finn är gullig, för han gör bara söta bus inga dumma.


Punkterad

Känns som att luften bara går ur mig, inget kommer in. Försöker njuta av de sista veckorna men det är för molnigt i huvudet för att göra det. Förhoppningsvis släpper det tills nästa vecka då vi (förhoppningsvis) inte har något i skolan.

Idag har jag vandrat (observera vandrat, stulen cykel osv) runt hela Sandviken för att lösa mysteriet med min försvunna studentklänning som skulle kommit med posten för sisådär 21 dagar sen. Lyckades jag? Såklart inte.

Egentligen är jag inte alltför bitter, bara denna minimi stund då jag passar på att ödsla bitterheten här istället för mot nån annan. Lite bilder från mobben bjussar jag på!
/A


alfta. värme. glädje. hotellfrukost.

Silva league är nu avslutat. Gick inge vidare för mig men vad gör det om 100 år!
Var så himla härligt väder, typ +25 hela helgen - dygnet runt! När vi gick ut å åt middag i Bollnäs kunde man gå i shorts, typ kl 18 vilket jag aldrig trodde att jag skulle klara av. Brukar frysa ibland. hehe

Och såklart inget kan bli fel när man bor med världens bästa norrlandsbrudar! Vi hade det så mysigt på hotellet, åt jordgubbar vid kajkanten och strosande i bollnäs city (vilket inte var mycket att hurra över men endå)! Härlig helg verkligen :) 







Denna bild kanske visar hur varmt det var.... I väntan på jocke innan hemfärd.

/linneaaaaaa

En tråkig dag

Historia prov idag, check!

3 uppgifter kvar i skolan så efter nästa vecka är vi fria!!!! Hallelujah moment då förhoppningsvis.

Vädret har blivit kasst också. Kallt och knappt soligt. Långa väääägar från de 25 graderna som ständigt var förra veckan.

Var en dyster eftermiddag på många sätt. Ingen vidare god mat. Kall blåst. Tårar föll. En fin vän kommer vi inte se lika ofta. En himla fin, fin vän! Och en grym tjej som klarar allt, med en vilja av stål och hjärta av guld!

Så fina tjejer. Mina fina vänner. Kommer sakna ALLA härliga olgy'sar nästa år!

/L


+-

+ gjorde mitt bästa lopp i Silva League i helgen!
+ har finaste vänner
+ poolen har varit framme
+ 19 dagar till studenten!
+ dubbelavsnittet av HIMYM
+ blir 19 om 10 dagar

- min cykel är stulen
- studentklänningen som skulle kommit för 18 dagar sen är lost i post
- vädret har återgått till regn
- skolan är dryg
- tvål i hela väskan

/A

Bollnäs

Hänger på scandic med en sverigeetta som ingen av norrkandsbrudarna visste vem det var (??) förutom jag, stina och amanda då. Illa flickor illa!

Har nyss upptäckt Bollnäs C, köpt jordgubbar och gått längs vattnet! Från denna sida är Bollnäs faktiskt fint!

Påväg hem från tävlingen åkte jag och stina med joel, och när vi passerar Freluga säger han att ställe är ju känt! Så även sånna som inte gått på olgy känner till det, trodde man ju inte direkt.

En liten rapportering från Hälsingland! /sundis


Steekdag

Har var sjuuuukt varmt idag å vad passade bättre än en inga-lektioner-dag!! Så vi har steeekt heela dagen! (plus en sväng förbi skolan för att äta tacobiffé med hedlund himself) Sen när resten av olgy slutade blev det fotbollslir, poolbadning och allmänt chill! Så himla härlig dag :) Kan knappt fatta att allt detta snart är slut... Magiskt men tragiskt...


/linny


vårruset i gävle

I tisdags var 12 olgy brudar i gävle och sprang vårruset och hade det kul & mysigt med picknick efteråt, gillas! Här är några fina bilder efter loppet då vi alla var trötta (och lite små röda i ansiktet...)

Bilderna är lånade av våran duktiga-privatfotograf- Stina Nilsson. ;-)




em i dalarna

I helgen har vi mestadels befunnit oss i dalarna + några x-antal timmar i sandviken på våran fina bal! Så direkt efter tävlingen på fredag gasade vi på mot viken och det blev snabba ryck att byta om, sminka sig, fixa frisyr osv.... Men vi klarade det i tid iallafall, tur var väl det! 

Att kolla EM från läktaren på Lugnet var najs! Dock fick man ju träsmak-i-baken typ heeela tiden, men det är smällar man får ta helt enkelt! Röda och fina blev vi även i ansiktet efter den gassande sol som sken på oss där på den smockfulla läktaren, alltid lika gött! Och det var riktigt spännande att följa! Speciellt sprinten då både elin & michela sprang, som vi kände!! ganska coolt ;) 

Balbilderna som privatfotografen M tog är tyvärr i luleå nu, men jag hoppas på att få tag i dom tills helgen så då kommer det massa fina systemkamera bilder! weeei






Bal night


Smile !!!

Iiiiiiih!!!! Trodde aldrig denna dag skulle komma. Så sjunt efterlängtat! Lagom tills balen på fredag och sedan student!!! Fick offra några timmar i gävle men fick med mig de sista som saknades inför balen!

Men nu kan jag äntligen börja le hur mycket jag vill !!! Sååå glad tjej asså :) och när jag var klar fick jag springa i full fart till bussen (tränade en intervall innan säter sprinten imorrn liksom..) och hann PRECIS! Puuuh. Väl på bussen funkade inte kortbetalning så "du får tyvärr åka gratis" sa den söte busschaffisen och skrattade!


Lika som bär

Dagens matchning går till vejlo & ampan!


finn ett fel

Finn han har ju roliga problem han....Han ville köpa något men kollade runt och insåg att han hade allt, vilket problem.... Men till slut kom han på vad han ska lägga pengarna på!!

10mila

Lite bilder från 10mila i helgen som gick utanför linköping!
Vårt lag slog förra årets placering med hästlängder så alla var nöjda och glada :-) 
Vi stannade och kollade herrstarten 21.30 och sedan for vi till scandic och följde tävlingen live, iaf en stund innan alla somnade sött... och sedan vaknade upp till hotellfrukost!! MUMS PÅ DET  

Jag och agnes provade även de "svin goda vildsvinskebaben" på tävlingsplatsen och mycket riktigt var dom goda!! Dock trodde agnes att hon "måste vara allergisk mot vildsvin" eftersom hennes läppar började svida jättelänge (ända tills dagen efter)...Jag tror mer på att det var en stark sås som gjorde det hela, men man vet ju aldrig ;)






/linny

Känslan när man..

..drömt att man ätit upp en syltburk, och sedan öppnar kylen och inte hittar den..

Men som tur är sedan finner burken bakom mjölken. ;) /A


Valborg

Grillmys i norrsätta hela gänget, med dresscode: klänning för tjejerna och skjorta för killarna. Sedan mot kvällen gick vi in till stan på jakt efter majbrasa utan större succé... Hamnade istället på donken en snabbis då elias blev lite hungrig. /L

image description
image description

aaaaaaaaaaaaaaaaaahhh

Aldrig riktigt förstått mig på sådana som verkligen är beroende av tv-serier. MEN nu sitter/ligger jag här, desperat över att nästa avsnitt av HIMYM är hela 6 dagar bort. Tragedi..... 

Annars har vi ett religionsprov som hänger över oss denna vecka, tror inte det är onödigt svårt då det är om kristendomen.  

En bild på det som har lite med de övre styckena att göra beroende på hur man ser det. 
Gnatt! /A


RSS 2.0