keep on walking

Det är fullt upp i sandviken under veckorna, vi hinner inte skriva så mkt, men vi ska (försöka) bättra oss! I helgen har jag (linny) varit duktiiiiiig. Jag har damsugit hela lägenheten, städat köket + toan och mitt eget rum såklart. Har även hunnit med att vara ute i det häärliga vädret och solat lite, måste ju slå emil i brunhet, han har gått om mig förra helgen :o men nu kanske vi är lika igen, höhö

Under veckan har jag ju oxå hunnit fylla år :) det blev många grattis och på kvällen även fika, vilket var trevliiigt :) har fått många najsa presenter och kort oxå (: Till min fasa sjöng dom för mig oxå, men det var inte så farligt som jag hade förväntat mig, haha, så amanda och figge kanske inte behöver en hämnd trots allt! thih. Men jag måste säga att det var en mycket naaajs födelsedag! :)

Gunnar bjöd på mycket goda semlor i fredags till mig, malmberg, och linnea (malmbergs tjej) och i lördags kom jag till en färdiglagad lyxmiddag, vilket inte smackade dåligt inte :D

Amanda kom nyss hem, jag har saknat henne! hihi. På kvällen blev det ensamt, har aldrig varit ensam här i lägenheten förut. Fast det var ju också ganska skönt med lite lugn och ro. :) Men på helgerna gillas det om man är flera, det blir mysigare då! 

IMORRN ÄRE BARA 1 VECKA KVAR TILL FRANKRIKE! wiiiiiiiiiiiiiie
och då får vi träffa ida & emma :D:D:D:D:D:D




15.45, Luleå - Arlanda

Jag lade mig lite tidigare igår än vanligt för att orka upp och kolla på starten av vasaloppet idag. Vaknade halv 10 och var fortfarande trött. Undrar om det var min dröm som tröttade ut mig, jag åkte nämligen vasaloppet inatt. Fast loppet gick i Sävast och jag ramlade i en bäck och jag genade och hamnade plötsligt i täten när jag sedan åkte åt fel håll och jag tappade staven och vanten som ersattes av en strumpa och ett kartställ.
Ibland (ofta!!) förstår jag mig inte på hur det snurrar inne i skallen alltså. :)

Vilka är på vasaloppet 2012? ;)

/A

RSS 2.0