30 april

Valborgsfirandet började dagen till ära i Gävle med shopping på schemat. På bussen dit träffade vi Hänni så vi passade på att ta en fika på stan också, mysigt! :)

Nu sitter vi på bussen påväg till viken igen där kvällen bjuder på grillat med alla olgysar, kommer bli fett gott/najs!

 


SF- sambofritt

Dagen började med en lektion a la matte... Sen var denna skolvecka slut! Varit och handlat med Gunsan till gomiddag ikväll. Vi som är kvar (Alice, Amelie, Stina, Elina) ska käka tillsammans. 

Hade en superbra plan på vad jag skulle hinna göra innan jag ska möta upp Alleballe för en fika. Vad har jag gjort? Absolut ingenting. Tvättning, städning och allt det där får vänta för jag trivs rätt bra med att slösurfa efter allt möjligt, såsom studentklänningar. 

(just nu)


Annars ska de bli himlans fint med tävlingshelg!! Tar med mig förra helgens lopp i huvudet och ska vara lika nöjd efter den här helgen med. Ha dä gött! /Ampan

turkiet in our ♥

Många fina minnen från denna resa!







Haha, ögonblicket!!!

Och ja, jag lånade "några" bilder av dig ida ;)
Hoppas det är ok!! hehe. PUSS /L


Tisdagsgrillning

Efter en sämstdag med enbart suckar blev eftermiddagen desto bättre. Finns alltid folk här som kan få en på bra humör så jag äntligen fick skratta lite... Idag syftar jag främst människorna på bilden nedan :)

extra + till finn som är så snäll å lånar ut sin guldcykel!!

Sedan var det kvällsfotboll vilket var en hård kamp tjejerna vs. killarna. Kvällen avslutades med desperate housewives hos amelie&stina :) najs!

/sundis


Snart sova, meen...

Ville bjuda på en fin kvällsbild av kamerans favoritobjekt!

- Linnea, som alltid är kamerans fokus såklart!

- Svensk, som alltid... ja.. "lyckas" på bild ;).

Godnatt på er! /A


Klasshäng

Våra fina klassmates! Var häng hos oskar i onsdags :) 
Sedan drog resten ut i gävle, då de var 50-dagars-festen! 
(som inte är 50 dagar för sandviken, eftersom vi tar efter alla andra!!) 


/L

21 april

Idag är ingen vanlig dag för det är mammas födelsedag! 
Stort grattis finaste du, finns ingen som stöttar bättre och alltid finns till hands,
och köper snygga saker till mig! hihi, du är helt enkelt bäst. PUSS PÅ DIG!




avslutar med en bild från portugal förra året! Mamma & richard (gunnars papi) chillade medans vi andra, ungdomarna, tävlade natt sprint ;-)

varning för alldels för långt inlägg

Idag var en sån dag när man egentligen inte ville stiga upp (snöade ute...)
Men endå studdsade jag upp när klockan ringde (pigg ovanligt nog?). När vi kom fram till tävlingsplatsen ville jag inget hellre än sitta kvar i den varma bilen. 
Men såklart startade jag tidigt så de var bara att ta sig ut på den leriga åkern i blåsten.
Men
på något konstigt sätt så var jag glad inombords, för det skulle bli så himla roligt att springa (har bara fina minnen från uppsala möte: terrängen, seger, läger, familjen - har vart en tradition att fara på den på något sätt). Så trots att man skulle springa på en lerig stig, över ett skithygge till start tyckte jag fortfarande att de skulle bli så härligt! Och det var det verkligen. Ibland: som idag, förstår man varför man älskar denna sport så mycket. När benen bara flyger över stockar och sten och känns så lätta och "man ba spikar kontrollerna" och har värsta flytet. Blir inte trött alls. Det är glädje som sprider sig i kroppen då!  

Fast. 

Ända fram tills 5e kontrollen hade jag dendär härliga känslan och flytet i orienteringen, finns igen skönare känsla! Sedan förstår man varför man hatar sporten på samma gång. Då man bommar. Vilket man inte ska göra. Men gör ändå. Då känns livet piss och då undrar man verkligen varför, varföööör håller man på med detta? Kommer i mål och fryser, less på sig själv, less på orientering, less på kalla utomhusduschar.

Men.

På något konstigt sätt kommer alltid lusten tillbaka och man är på nästa tävling och nästa och nästa....Går inte att hejda verkar det som. Därför verkar det vara något speciellt med denna sport, konstigt, konstigt nog...

Dagens tack: Richard holmgren, efter tävlingen åkte vi och köpte godis, belöning!!!
Dagens goda: Våra pastasallader, sjukt goda. Sixten var avis.
Dagens grattis: amanda kom på pallen, weeei :)
Dagens middag: Lax & potatis med romsås

hejdo
/trött linnea

snöig freeedag

Har vart en snöig fredag idag! När vi skulle handla drog vi på oss alla våra regnkläder+stövlar, hehe. Fiiiin outfit. Men då var vi iallafall torra när vi kom hem! Imorrn ska vi till uppsala och tävla uppsala möte, som nästan är en tradition, men detta år är det inte lika många norrlänningar som det brukar vara, men holmgrenarna (gunnars sida) ska komma ner, så några fler endå! Och jetteee många som ska vara kvar ikväll så det blir kul!

Coooooooola tjejeeer 


Snart ska vi laga mat. detta:
Kyckling i röd curry
/sundstr0m

Cravings

Det är inte varmt. Det är inte särskilt kallt. Det är inte snö. Det är barmark. Det är helt ok.

Detta är dock bättre.


vi lever tf

Denna vecka har vi TF, tränarfritt. Som tur är har den äldre versionen av det härliga släktet Enmark ställt upp som Boss. I skolan har vi en heel deel att göra nu kan jag säga. Det är knappt att jag vågar tänka på sam-provet nästa onsdag... Vi lämnar det. 

Premiären i Götet och lägret innan måste jag säga var gaanska så najs för att underdriva! Alltid kul med massa norrlänningar samlade på en mindre yta. Svettigt, vått, lerigt.. mysigt helt enkelt! 

I dagsläget ska jag och L:et om ett tag iväg och hänga med våra fina classmates. Idag är 50-dagarsfesten, vilket betyder att det är 50 dagar kvar till studenten!!! Nej vänta... 58 var det ju. Vissa är ju mer mobbade än andra. Men fest blir det inte för oss iaf, mitt uppe i premiärsäsongen och allt. 

365 minus 58 plus 7 dagar sedan denna dag! /A

Rolig syn

Idag innan tränigen fick åtminstone jag mig ett skratt! Åt vår käre elias öhgren (såklart), som hade tagit med sig en stol, vilket var väldigt smart! Men han såg ut som en gammal orienterings-gubbe som satt där i sin ensamhet (innan alla andra kom ut), hehe, sköööön!

 


--> Gbg

Så var det dags att rulla igen! Om 2 timmar går tåget mot Göteborg. Hade gärna fått njuta nån dag mer av vårvintern här, men ska bli gött med barmark och ännu mer orientering!

Befinner mig nu också i mammas och manges nya hus, väldigt fint :) får pyssla vidare i mitt rum här vid nästa tillfälle jag kommer hem (när nu det blir).

Ha ett fint lov allesammans :D /ampish


härlig dag på isen

Skulle egentligen åkt ut till skärgården och stugan idag, men eftersom mitt halsont/huvudvärk inte vill släppa så blev det lätt åkning på isen bara över dan.
Var sjukt härligt. Vilka kontrast - från stekhet orientering i turkiet till längskidor på isen i norr, kul med lite omväxling ;) 




Sen kom den andra halvan av familjen, som vart i stugan sen igår! 

Och brorsan var också med!

Nu ska jag kurera mig inför lägret på tisdag, måste bli frisk!!
Börjar nog med att dra till köket och göra en fruksallad, nyttigt & gott, hihi
/linneeeeeeea

Påskafton

Vad vore en påskafton utan godis? Så jag och mamma tog bilen till kvantum i dagsljus (klockan 19 på kvällen) och köpte massa gott!!

GLAD PÅSK!


sprint i varma side

Näst sista dagen hade vi sprint träning i Side city! Sprang där bland alla turister, solbrillor, fejkväskor... hehe var lite små kul! Var jätte mycket shopping där, verkligen. Vilket älvsbyborna missade som får hem samma dag på morgonen, vilket var lite tråkigt, var en tystare och tommare buss som for till träningen...(alla satt på bakre halvan såklart)  

Var så sjukt varmt där också... Och korta tights + buskar är ingen bra kombo, vilket resulterade i "några" rivsår på stackars benen. Men ack så fint det var att komma imål! Bland turkost vatten & palmer, härlig känlsa! Är verkligen något jag längtar tillbaka till NU!!



Pojkarna solar dom också ;)

Så här går det om man ber emil svensk ta kort......

Men till slut så klarade även han av det....;)


Det var lite av bilderna jag hade, eller i stort sett alla...
Så hoppas amanda har lite andra att tillföra ;) /sundis

cappadocia, i de turkiska bergen

Sedan åkte vi vidare upp mot bergen, sjuk häftig terräng! 
Och bara 8h i buss...Som tidsfördriv? Maffia såklart. 
Här är lite bilder från vandringen mellan passen, drygt 2 timmar gick vi, men de var kul! 





Annat tidsfördriv i bussen: prova nya flätor i amandas hår! hehe

Fortsättning på bildbomber följer......

lite bilder från turkey då

Första av tre ställen vi bodde på: Antalya 


bra matchning på renarna! 

calle hade bränt sig, vilket verkligen inte syns på denna bild...

agnes also know as "rudolf med röda mulen"

Elina chillar efter träningspasset ;)

Svalkar vinden värmer solen

Grymt härlig dag i stugan! /aholm


Hittat hämm

Så var man tebak te Sävast! Kom hem till en uppdukad påskmiddag och ett fett påskägg. Har dock längtat mest efter sängen denna dag.

Ser inte längre ut att ha en tomatoface bränna, vilket känns bra. Undrar om fried-chicken-Moe nånsin kommer tappa sin ;).

Linnis kirrar bilder från turkey nån dag!! Jep, godnatta /ah


Landat i sverige

Klockan är läggdags-för-längesedan, och vi sitter i bussen påcbäg mot sandviken igen. Kylan som mötte oss på arlanda var INTE najs. Imorrn blir tillbaka till arlanda för att sedan flyga norrut, till SNÖ, hur sjukt? Massa bilder kommer sedan, resan har vart grym!!!


RSS 2.0