NSM - en sjuk helg

Vet inte riktigt vart jag ska börja. Har bara vart en sjuk helg. På många sätt. Men sjukt roligt har vi haft det hela tiden. Grym helg med grymma människoooor. Tog x-antal bilder så kan bli ett långt inlägg detta. 

Började den långa resan med att efter typ 2minuters körande i Uppsala hamna bakom självaste NSM bilen!!! Jublet var öronbedövande... 
Sedan började Wejås och figge föra statestik...

Pisspaus någonstans i småland
Snygga brudar nyanlända till vårt kaos boende... 
Våran sovplats. Fanns mycket utrymme... 

Partynight 1 
Efter lördagens långdistans kom rebecka-den-smarta på den brillianta idén att vi skulle dra till ett hotell i stan och betala in oss på en relaxavdelning för att kunna fixa oss inför den kommande banketten. Annars hade vi behövt trängas med 250 pers i gympasalen på typ 2 speglar, kul? Njaaaa. Sagt och gjort tog vi minibussen ner till Karlskrona C och började med lunchstop (lagomt fräsha direkt efter tävlingen)
Sedan började jakten på hotell. Var på vårt 4e (?) försök vi äntligen lyckades! Och eftersom vi var så charmiga när vi frågade i receptionen så lyckades jag, rebecka och amanda fixa in oss helt gratis på First Hotell. Inte illa det inte ;) Så då fick vi en nykel in till detta rum: 

Där flumma vi oss lite och taggade till kvällen, tog väl sisådär 2h att fixa oss. Vi var rätt snabba ändå. SEDAN var det ju dags för Banketten med stort B. 







Det hela slutade lite snörpligt med en plötslig fartkontroll där vår förare visst körde 102 km/h på en 70-väg... Men lite böter har väl ingen dött av... Det goda humöret kom snart tillbaka i partybussen igen. Anlände sedan till Uppsala vid 21 tiden. Där jag fick vänta ett tag... på den andra minibussen där evelina åkte (som hade nykeln till hennes lägenhet, där jag då skulle bo) Så var lite forever alone ett tag. Batteriet på mobilen höll på att dö ut (kriiiiis) men som tur var kom den tillslut och vi kom hem till värmen äntligen. Somnade nästintill direkt. Helt slutkörda.  Denna helg hade skrapat ihop många minustimmar på sovfronten. Men sova kan man ju göra när man är gamal som högstrand sa. 

Oförglömlig helg helt klart. Tack alla!!! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0